Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie co zaraz pekne ze smiechu

Polecane posty

Gość gość

W pewnym centrum handlowym chodzi kobieta z przepita geba strasznie czerwona, ale po prostu widac ze to taka typowa alkoholiczka, wypatruje ludzi ktorzy sa w miare dobrze ubrani i prosi ich o pare groszy. zawsze w rece trzyma reklamowke przezroczysta z bulkami chyba po to zeby pokazac ze niby tylka ja na bulki stac. Takiej przepitej mordzie nie dalabym nawet zlamanego grosza.

Gość gość
ani ja.Ewentualnie kopa w d**e.

Gość to ewa3333
:D

Gość gość
ja ostatnio dałem kilka złotych menelowi który uczciwie bez ściemniania powiedział że zbiera na jabola, a niech ma udany dzień co mi tam, abstynentem pewnie już nigdy nie zostanie

Gość gość
Ludzie sie orientuja i jej odmawiaja a ona robi oczy jak u kota ze shreka glosik smutny i mysli ze ktos sie nabierze. Teraz biegla za jednymi az by se kulasa zlamala.

Gość gość
Ja musialabym miec naprawde mega dobry humor zeby menelowi dac na alkohol co innego zarcie ale kasy ni ch*ja

Gość gość
Pamiętam, jak miałam może z 11 lat i dostałam 5 zł od mamy na drugie śniadanie do szkoły, ale idąc do niej minęłam bezdomnego, co zbierał pieniądze. I wrzuciłam mu te 5 zł, ale koleżanka była czujna i zaczekała ze mną za krzakiem, żeby zobaczyć co zrobi. Poszedł kupić wino :O W życiu nie było mi tak przykro, czułam się straszliwie głupio. Prędzej sobie rękę odrąbię niż dam pieniądze bezdomnemu :O

Gość gość
Dlatego ja tez nie daje ewentualnie zarcie. Nieawno w macu taki facet nawet nie najgorzej ubrany podszedl do mnie i do kolezanki i poprosil o zlotowke. Mowie s********j a koles z przeciwnego stolika dal mu jeszcze sie usmiechnal. Nosz kur*a nie wiem chcial pokazac ze ma kase? A pozniej chodza takie nierobo-zule i sepia od uczciwie zarabiajacych ciezko pracujacych ludzi kase. Do roboty kur*a!