Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie! Czy jestem w ciąży z kochankiem?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! W piątek(14.02) doszło do stosunku kilkukrotnego z moim kochankiem. Niestety nie zabezpieczalismy sie wcale. Boje sie ze jestem w ciązy bo caly czas pobolewa mnie brzuch jak na okres i dzisiaj po 5 dniach zaczelam plamic jasnoczerwono. Nie wiem czy to okres czy moze zagnieżdzenie plemnika. Dodam ze nie odbywalam stosunku płuciowego 2 miesiace. Bardzo sie martwie poniewaz mam męża który jest za granica obecnie Ostatni okres mialam 28 stycznia , dlugosc okresu 5-6 dni a mam nie regularny Pomozcie mi

Gość gość
No ładnie. Szacunek do męża i do siebie leży, tak samo jak język polski. :/

Gość gość
Hahaha. Zagnieżdzenie się polemika haha

Gość gość
* plemnika

Gość gość
To szybko jedź do męża i rób to z nim, żeby potem było, że jesteś z nim w ciąży

Gość gość
Mam wrażenie że w tym kraju jest więcej ku/rw,niż porządnych kobiet.Mąż tyra za granicą a ta ru/cha się aż iskry lecą i jeszcze się nie zabezpiecza.Ten naród skazany jest na zagładę.

Gość gość
Proszę o opinie Wasze odnośnie pytania. Ciekawa jestem czy któraś by z Was tak się śmiała w mojej sytuacji. Nie wiem co mi odbiło po 7 latach szczęścia z mężem...Za dużo alkoholu itp. Najgorsze jest w tym to ,że to przyjaciel mego męża

Twój problem rozstrzygnie się za gdzieś 3 tygodnie sam. Teraz przez te kilkanaście dni będziesz żyć w niepewności. Teraz wypadało by zastanowić się co z tym fantem zrobisz jak okażę się on pozytywny??! Może powinnaś porozmawiać o tym z kochankiem.

Gość gość
zagnieżdżenie się plemnika? a co to?

Gość gość
Wydaje mi sie , że dostałam właśnie okres, bo krwawienie jest juz w tej chwili jak co miesiąc, Czy możliwe jest to że nie uprawiałam seksu okolo 3 miesięcy i okres dostałam 6 dni wcześniej?

Gość zgniła
popieram wypowiedz wyzej , im wiecej czytam na kafe tym bardziej mam wrazenie ze kobiety to szmaty. I to juz nie chodzi o same zdrady tylko tok myslenia.... a jestem kobieta

Gość gość
A czy my wg ciebie mamy czarodziejską kulę ? :D Ile ty masz lat kobieto, ze tak durne pytania zadajesz ? Albo się ruuchasz z zabezpieczeniem, albo ...

Gość zgniła
test ciążowy- test pozwalający wykryć (najczęściej w moczu) produkowaną przez trofoblast gonadotropinę kosmówkową (hCG), której pojawienie się świadczy o zagnieżdżeniu się jaja płodowego

Gość gość
nie dość że k,,,,,,,,wa to jeszcze do tego idiotka,polki to szmaty

Gość gość
Jeśli to nie prowo to powinnaś się wstydzić , a alkohol i samotność, bo mąż tyra za granicą nie jest żadnym usprawiedliwieniem k******a! Mam nadzieję, że nie jesteś w ciąży,b o szkoda mi Twojego męża i tego ewentualnego dziecka, bo miałoby taka matkę. Idź dalej do kochanka i rozwalaj nogi. Zresztą masz wiedzę o sprawach seksu i zabezpieczenia mniejszą niż na poziomie podstawówki...

Gość gość
Mąż pewnie przysyła kapuchę, a k***a ją trwoni z gachem, takich jak ona jest teraz jak mrówek :P

Gość gość
...samotne się k***a czują, mąż musi być tolerancyjny ;-)

Gość suka bez Pana
spiertalaj /c/h/u/j/u niemyty:D

Gość gość
do autorki w tarapatach: zapamiętaj: 11 dni przed spodziewaną miesiączką to dni niepłodne!!!!. Oblicz i dopiero się ew. martw. Poza tym, jeśli nie minęło 72h po seksie, to mogłabyś zastosować RU 486, wtedy ew. zapłodnione jajeczko wypłynęłoby z natychmiastowym krwawieniem, ale wydaje się żeś za duże cielę by Cię tutaj uczyć. Wpisz w Googlarkę Antykoncepcja/prokreacja lub RU486 a trochę zmądrzejesz.

Gość gość
cd. jeśli minęło więcej niż 72h, to czeka cię ciąża a w najlepszym razie skrobanka. Wal do gina, może wyssie zarodek urządzeniem na podciśnienie lub zastosuje pigułkę poronną, ale to dużo kosztuje. Zresztą mąż zarabia w EU więc kasę zapewne masz. No cóż gdyby głupota miała skrzydła to by latała jak gołębica. A ty, jesteś nie dość, że kurczęciem, to w dodatku debilnym.

Gość gość
Zapewne większośc komentujących mój post zdradziła swoja bliską osobę, dlatego tak się rozpisaliście....najlepiej z innych drwić ... Niestety każdy popełnia błędy to był jeden jedyny raz którego bardzooo żałuję , ale zamierza powiedziec o wszystkim mężowi , bo w naszym związków podstawą zawsze była szczerośc nawet ta bolesna

Gość gość
Piękna szczerość! Przeczytaj kobieto co napisałaś.

Gość gość
przy okazji przebadaj się na obecność hiv, hpv, wzw typu c, itd... jak można bzykać się z kimś bez gumek? Pomijam już sam fakt że się puściłaś mając męża i jak zwykle głupia wymówka którą jest alkohol... jak nie panujesz nad chcicą po alkoholu, to po prostu nie pij.

Gość gość
autorko czy dostalas okres ?

Gość gość
suka bez Pana też się musi puszczać, skoro się taka urażona poczuła, druga k***a bez zasad, niezdolna do wierności :P

Gość gość
Tak juz dostałam okres i jestem spokojna. Większośc z Was i tak zostaje zdradzana lub w niedalekiej przyszłości będzie...Życzę Wam tego całym sercem :-)

Gość gość
Byłam w ciąży i okres miałam.także się nie ciesz za szybko.i życzę ci,żebyś podczas tej ,,szczerej" rozmowy z mężem dowiedziała się,że on tam nie tylko tyra.:-D

Gość gość
K***a każdy zdradza tylko udają takie cnotliwe i wierne :-P

Gość gość
Nie wybielaj się i nie zagłuszaj swoich wyrzutów sumienia durnymi komentarzami, że większość z nas też była zdradzana, zdradza lub będzie zdradzana. Na jakim świecie ty zyjesz, że nie nie odrózniasz co jest dobre a co złe? Uważasz, że zdradzanie się jest ok, bo Tobie się chciało? Nie ośmieszaj się i nie udawaj, że jesteś wielce nowoczesna w myśl zasady, że teraz wszyscy zdradzają. Nie, nie wszyscy, ale k***y i d****arze, którzy nie sa warci splunięcia i w doopie maja wierność.

Gość gość
zgniła popieram wypowiedz wyzej , im wiecej czytam na kafe tym bardziej mam wrazenie ze kobiety to szmaty. I to juz nie chodzi o same zdrady tylko tok myslenia.... a jestem kobieta xxx nie kobiety tylko czesc kobiet tu w internecie, swoja droga w sieci mozna twierdzic wiele