Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zdalam dzisiaj egzaminu na prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie tez mi sie wydaje, ze ten pomysl z lapowka jest ryzykowny. Przeciez tam nagrywaja wszystko. Jestem peknoletbia wiec jeszcze mnie o cos oskarza. Ogolnie z parkowaniem, pasem ruchu, ruszaniem na wzniesieniu, plynna jazda nie mam problemu. Gorzej, ze zdarzy mi sie wlasnie wymusic pierszenstwo:( W gdansku jest tyle ulic. Ale sie nie poddaje, prawda! Dzieki za slowa otuchy

Gość gość
Moze masz racje. Jak juz to 3000 bedzie odpowiedniabkwota?

Gość gość
do przyglupa wreczajacego koperty: przynajmniej wiemy jak pozaliczalas wszystkie szkoly, co nawet bez twojej informacji, ze wreczasz wszystkim lapowki bylo jasne, bo nawet pisac nie umiesz

Gość gość
Jesli ewentualnie zdecydowalabym sie dac lapowke to mam to zrobic jak mnie wywolaja do auta i temu egzamibatorowi mam dac koperte? TYLKO CZY OD SRODKA SA KAMERY? Moze jeszcze raz pojde normalnie na egzamin a ewentualnie pozniej zaryzykuje.

Gość gość
noi h*j ci k***a do tego lesbo niemyta k***a h*ju ty z******* bedziesz mnie tu od przyglupow wyzywala to nie twoj biznes jak ja pisze i h*j ci dot egoo k***a ty psie zarzygany jeb sie debilu

Gość gość
jak ebdziesz sma na sam najlepiej w aucie bez przzesady ze w aucie są kamery ;) myśle że 2000 zł wystarczy jesli abrdzo hcesz to daj więcej szczesliwej drogi :)

Gość gość
Staszek jestes okropny. Moj chlopak mnie szanuje i wierzy w moje mozliwosci, gdybym jezdzila zle to by mnie nie oklamywal! Mowi prawdw. p.s. Jestem zla ze nie zdalam bo i znak widzialam i predkosc auta pozostawiala wiele do zyczenia ale rozumiem egzaminatora, ze jak nacisnal na hamulec to nie mial wyjscia i mnie oblal! Inna kwestia, ze byl strasznie oschly a czasem wrecz chamski ( np ten tekst o blondynkach) ale wykonywal swoja prace,

Gość gość
no i co z******* zapchlona k***o nei amsz dowagid o mnie napsiac osz ty suko ****** zal zal zal k***a ****** lol k***a

Gość Laura232
Ja zdałam za 3 a jeżdżę dobrze, Ty byś chciała od razu??? To jak ruletka, za pierwszym mało komu się udaje. NIe wylewałam żali na forum, tylko brałam się za analizę egzaminu, czytałam fora, nie histeryzowałam. Uwielbiam jeździć!!! Nie wyobrażałam sobie nie mieć uprawnień, pokochałam samochód i uczestniczenie w ruchu, to mój żywioł. Daj sobie czas, spokojnie się zapisz, nie panikuj i nie lamentuj. A o łapówce zapomnij, nie ma jak dać, zresztą chyba lepiej wydać na jazdy doszkalające i UMIEĆ jeździć niż wywalać na łapówkę?????????

Gość sie zapytuje
Spokojnie, spkkojnie ja tez nie od razu zdalam, a za drugim to na parkingu malo co kolizji nie bylo:p umow sobie dodatkowe godziny przed nastepnym egzaminem, ale w innej szkole, to duzo daje zeby ktos nowy popracowal nad bledami. Ja tak zrobilam i wiele osob tak robi i efekty sa:))

Gość gość
Rozumiem dlatego na nastepny egzamin ide po kolejnych kazdach doszkalajacych. Potem ewebtualnie zastanowie sie nad lapowka, bo prawo jazdy musze miec. Ale wiecie boje sie konsekwencji.

Gość gość
nic sie nei boj koperte beirzez usmiechnij sie i po sprawia nieamrnuj czasy an jakeis dure szkolenia sama sie anuczysz jezdzic

Gość Laura232
Co to znaczy, że musisz mieć prawo jazy???? Jak nie umiesz jeździć to nie dostaniesz i tyle Zapomnij o łapówkach, wszędzie kamery, to już nie te czasy, prawka nie kupisz, wszystko losowo, komputerowo, Chyba, że zamiast prawka chcesz kraty ;]

Gość sie zapytuje
Nie dawaj w lape, jesli nie masz wtykow w wordzie... mozesz sobie tylko klopotow narobic. Oni sie boja tak o wziac z raczki do raczki w samovhodzie, za duzo afer, za duzo wpadek... moim zdsniem debilna rada...

Gość gość
TO EJST KRUWA NAJLEPSZA RADA MK***A

Gość gość
k***a 28 dodatkowych godzin ? jaja sobie robisz ? nie zdalas po tym to k***a nie potrafisz jeździć i już. Musisz się z tym pogodzić

Gość gość
Ja juz wyhezdzilam lacznie 59 h!!!! Jezdze juz dobrze, moze nie perfekcyjne ale wiem co robić. Czasem, ale bardzo rzadko wymuszę pierszenstwo itd.

Gość gość
czyli ostatnia rada w lape to ejst ostatnie wyjscie k***a

Gość gość
Wiem, ze to sie wydaje dużo ale cóż mój chlopak mówi, ze to normalne i ze kazdy uczy sie w swoim tempie. Tylko to jest jednak dużo pieniędzy. Plus jeszcze kasa za nie zdane egzaminy

Gość gość
Wiem, dzięki. Potraktuje to jako ostateczność bo jednak stres jest ze zawiadomiabpolicje. Ale jakbym wsadzila te dwa tysiące albo trzy dlabpewnosci to moze by sie skusili

Gość gość
Nie będę sie z Toba wyklocala. Gdybym jezdzila bardzo źle to przecież nie dopuścili by mnie do praktyki oficjanej. Jakoś zdalam (co prawda za drugim razem i z przymknieciem oka) ale jednak! W ogole Ty masz prawo jazdy? Bo zachowujesz sie jakby to byla najbanalniejsza rzecz na swiecie a to wcale nie jest latwe,

Gość gość
tez mysle wkoncu 3 tys to okolo meisiąc jego pracy nawet chyba więcej

prawo jazdy zdane za pierwszym razem, w śniegu chociaż nigdy w takich warunkach nie jeździłem, przez tyle lat zero mandatów, wypadków i w ch*j przejechanych kilometrów różnymi wozami, i to nie tylko trasy 10 kilometrowe

Gość gość
No to super, gratuluje Ci. Mi to nie idzie tak szybko ale coz musze wziac sie w garsc. Tak bardzo brakujebmi auta.

Gość Laura232
To skoro oblałaś to zapisuj się szybo na najbliższy termin, i znów i znów....dopiero przy 6 razie zacznij się zastanawiać czy warto dalej, ale nie po 1 !!!! Wyluzuj. Jak masz za dużo kasy to daj łapówkę, ale i tak możliwe że Ciebie obleje

Gość gość
Juz sie zapisalam na wtorek.

Gość gość
Juz sie zapisalam na wtorek.

Gość sie zapytuje
A ja tez uwazam ze kazdy uczy sie w swoim tempie, jak ktos z samochodem nie obyty... u mnie w domu nigdy nie bylo samochodu, jezdzilam jako pasazer kilka razy w roku, zawsze z tylu bo z przodu nie lubilam... wyjezdzilam kolo 60 godzin zanim zdalam, bo jak mialam dlugi tetmin do egzaminu to dzwonilam po jakies godziny w miedzyczasie. Dla mnie pierwsze godziny w samochodzie byly jak zwiedzanie statku kosmicznego... nie wiedzialam nawet jak lustetka sie ustawia i gdzie sie wlacza wyvieraczki... a jak mi tlumsczono jak to wsxystko w ogole dziala ze jedzie to sie czilam jak na wykladzie w hogwartcie:p