Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

były chce chyba sie

Polecane posty

Gość gość

ze mną przyjaźnić...czy to ma w ogóle sens? ja nadal go kocham i mam żal,za to jak mnie potraktował...a on najwyraźniej ma wyrzuty sumienia i nie rozumie tego jak ja się czuję...nie wiem co robić, bo nie chcę wyjść jak zwykle na tą złą, a on zawsze wychodzi na tego dobrego. :( a poza tym gdybyśmy byli przyjaciółmi,to by chyba mnie tak nie potraktował...

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś. Masz wątpliwości? Nie rób tego. Jemu dasz satysfakcję (że nie jest takim draniem, bo w końcu się "ZAPRZYJAŹNILIŚCIE"), a sobie sprawisz ból. Tyle w temacie.

Gość gość
to co mam wyjść na sukę... napisałam mu,ze nie musi sie mną martwić,bo i tak juz mi nie pomoze,bo nie jestesmy razem...a on mi: wiedziałem że tak będzie...no i taka z nim rozmowa,ja go nie rozumiem, najpierw traktuje mnie jak śmiecia,a teraz sie mną martwi. i jeszcze ma pretensje,że ja nadal przeżywam rozstanie,a to dopiero 2 mies minęły.

Gość gość
a co Cię jego uczucia interesują, skoro jego nie interesują Twoje? Jesteś Siostrą Miłosierdzia?

Gość djfosdfj
na jaką sukę? osoba, która nie daje sobą manipulowac to suka? litosci... włącz mózg autorko bo pleciesz trzy po trzy, nie ma przyjaźni po związku, a już w ogóle jak jedna strona nadal coś czuje, on udaje troskliwego, jak mu się uda ciebie namówić będzie miał lekarstwo na ewentualną nudę, może liczy na jakiś seks, aż pozna inną, zakocha się i nagle nie będzie się już chciał przyjaźnic :D tak to działa, poza tym to były, nie wiem jakie ma znaczenie co o tobie pomysli, niech spada na szczaw

Gość gość
najwyraźniej teraz go interesują,bo napisał,że źle się czuje z tym,ze to się tak skończyło,bo ja cierpię. ale przeciez to on to skończył

Gość sdgdgdd
Nie rozumiem po co Ty mu cokolwiek tłumaczysz?? Nie chcesz się przyjaźnić, mówisz mu to i koniec rozmowy. Ogarnij się.

Gość sdgdgdd
"gość najwyraźniej teraz go interesują,bo napisał,że źle się czuje z tym,ze to się tak skończyło,bo ja cierpię." x Swoją naiwnością zaraz przebijesz sufit.... Kobieto to tylko słowa, on Tobą manipuluje.

Gość gość
no tak,ale on teraz gada,że zawsze będzie dla niego ważny mój los,bo dużo nas łączyło i chce,żeby mi się układało. a jak sobie znajdzie nową miłość to pewnie o mnie zapomni. widać,że ma poczucie winy po prostu.

Gość gość
Dziewczyno, trochę godności...

Gość sdgdgdd
"gość no tak,ale on teraz gada,że zawsze będzie dla niego ważny mój los,bo dużo nas łączyło i chce,żeby mi się układało. a jak sobie znajdzie nową miłość to pewnie o mnie zapomni. widać,że ma poczucie winy po prostu. " x Ok, jesteś jednak po prostu głupia. Szkoda czasu na tłumaczenie Ci czegokolwiek.

Gość gość
juz dawno ją straciłam... poza tym to ja juz pierwsza do niego nie piszę, to on się ciagle pyta jak się czuję... napisałam mu nawet,że nie umiem zgasić uczuć z dnia na dzień, i on mi odpisał,ze też nie umie. to o co mu chodzi?

Gość djfosdfj
jakie poczucie winy? koleś nawija Ci makaron na uszy żeby mieć furtkę do seksu bez zobowiązań a ty jesteś na tyle głupia, że nie wiesz, ze słowa to tylko słowa. a traktował cie podobno jak smiecia :D spadam stad

Gość gość
Niektórzy muszą się uczyć wyłącznie na swoich błędach. Powodzenia, Skarbie.

Gość gość
a ta mu jeszcze pisze, ze jej uczucia nie wygasły :D jak można być tak głupią i nie wiedzieć o co mu chodzi, o to mu chodzi żeby miec cie w rezerwie dopoki nie znajdzie nowej, a poniewaz on jak i my wie, ze inteligencja nie grzeczysz wiec sprzedaje ci takie glodne kawalki, zenada

Gość gość
Dajesz się wykorzystywać i nie widzisz tego.

Gość gość
na jaki seks? on jest w innym kraju,więc i tak się nie spotkamy, nie mamy możliwości. wiem,ze jestem naiwna. ale on uważał mnie za złą osobę i nie chcę mu teraz pokazywać,ze miał rację, dlatego nie wiem co mu odpisywać

Gość gość
Nic.

Gość gość
hahahahha, za granicą jest? czyli to kolejny temat tej smaej głupiej laski, nie odpisujcie jej, bo nic do niej nie dociera

Gość gość521521
nic mu nie odpisuj, poinformuj o decyzji i do widzenia, nikt nie moze od ciebie wymagac zgody na relacje, ktora bedzie cie ranic, jestes az tak glupia, ze tego nie rozumiesz?