Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

witam zrobilam dzis test ciazowy i wyszedl dziwnie tzn 2 kreska byla dalej duzo niz powinna byc to test z allegro a kilka dni wczesniej robilam testy 1 ze sklepu i 1 z apteki i wyszly 2 kreski w normalnym miejscu ale widoczne tylko pod swiatlo w sumie co moze oznaczac ten test z allegro? sproboje wkleic foto : http://i61.tinypic.com/2wmnsc0.jpg pozdrawiam ps.staramy sie o dzidziusia juz pol roku hormony mam w normie

Gość gość
Zawsze widoczna sa dwie kredki pod swiatlem, lepiej dziecko idz do lekarza a nie na kafeterii pytasz Jak by to forum medyczne bylo i jasnowidzow nie miara

Gość gość
po pierwsze juz dawno nie jestem dzieckiem po 2 nie zawsze pod swiatlo sa 2 kreski bo specjalnie przed zrobieniem upewnialam sie , i prosze zeby pisaly tylko osoby ktore maja cos madrego do napisania , pozdrawiam

Gość gość
wiez nawet 2 kreska pod swiatlem to jednak druga kreska. postaraj sie zrobic jeszcze raz z porannego moczu i lec na bete do laboratorium. Powodzenia;)

Gość gość
nie chce az tak zapeszac bete zrobie za jakies 10 dni a nast.test za jakis tydz tylko mnie dziwi ten dzisiejszy

Gość gość
chce poczekac na ewentualna miesiaczke czy przyjdzie za 10 dni bo jestem teraz troche po polowie cyklu i poprzednia miesiaczka byla dziwna nie jak zawsze ok 5 dni tylko 2 dni i skape

Gość gość
Wiarygodny test to ten wykonywany najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki... Nie wiem czego ty chcesz wykonując test parę dni po współżyciu..?

Gość gość
jakie pare dni kobietko to bylby juz 6 tydzien czyli 4 od zaplodnienia miejwiecej a z tego cyklu w ogole pod uwage nie biore

Gość gość
To nie czekaj 10 dni,tylko jutro idz na test z krwi i wszystko będzie jasne