Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresantka18

Czy moje zycie ma sens?

Polecane posty

Gość depresantka18

Mam chyba objawy depresji.. nic mi sie nie chce, ciagle mam dola, jak juz jest dobrze to zmienia mi sie humor...poprostu nie daje rady.. mam dosc wszystkiego..moje zycie.. to nie zycie..siedze za granica gdzie nie mam przyjacioł, nie wychodze za czesto, jak juz to sama na zakupy.. przyjezdzam do polski na wakacje tam jest o wiele lepiej. nie mam chlopaka.. bo jak na odleglosc , w polsce poznaje fajnych chlopakow..ale oni nie chca bo ja wyjezdzam..znou ja za bardzo sie przywiazuje,, angazuje. Mialam 2 chlopakow i co..g o w n o. Jestem atrakcyjna ..ale jakos.. tak nie wychodzi mi w zyciu..

Gość gość
Moze lekie stany depresyjne ale nie nie depresję .Stararaj sie rozwinac jakąs pasję w sobie .Co najbardziej lubisz robic ? Tysiace rzeczy moze Ciebie zaintrygowac tylko trzeba chceć je odkryć . Człowiek ktory ma jakąs pasje lepiej znosi wszelakie porazki ,te zyciowe takze .

Gość gość
Mam podobnie. Ponad 2 lata w Londynie. Bez pracy, oieniedzy, przyjaciol... Nie mam po co zyc...

Gość gość
Zawsze jest po co .Jutro nowy dzien i moze cos sie odmieni .Zyczę z calego serca :-D