Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie MM ilosc pomocy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jeżeli mój 3miesieczniak przesypia noce bez karmienia jak rozlozyc posilki w ciągu dnia? Wg.opakowania powinien zjadać 5x150ml wiec z nocnym karmieniem wychodzi średnio co 5godzin. .ale bez jedzenia w nocy wychodza 4posilki i czy to nie za Malo? Moze co 4godz po 120?

Gość gość
Dodam ze nie ma napadów dzikiego glodu

Gość gość
podawaj tyle ile chce; ja dawałam tyle ile zdoła wypić, jedno dziecko piło więcej drugie mniej, zawsze przed spaniem (przed drzemkami w dzień), ewentualnie jak chciało to jeszcze po obiedzie troszkę jako popitka

Gość gość
biedne dziecko..... ledwo się urodził a już go sztuczną mieszanką faszerują...

Gość gość
Podajesz ta sama ilosc w ciagu dnia.Odlicz czas kiedy spi i podziel na te posilki i ci wyjdzie co ile masz podawac.chyba logiczne.

Gość gość
Boże co za babsko zamiast karmić nAturalnie poi biedne dziecko sztucznym nawozem- nie jest ci glupio?

Gość gość
już sie fron matek odzywa? nie wiesz jakie sa przyczyny karmienia MM a już oskarżasz? ja nie mogłam karmić ze wzgl na leki, które musiałam brać. i co? lepiej żebym oddała dziecko do bidula bo wyrodna jestem?

Gość gość
Sory ale nie powinnyście sie nazywac matkami skoro nawet pokarmu nie macie dla swojego maluszka

Gość gość
Wole mm przynajmniej piersi mam ladne

Gość gość
Ja karmilam jeden dzień i nie miałam zamiaru wisieć całymi dniami z dzieckiem przy cycu więc daje mm chociaż pokarmu miałam sporo tak mi wygodniej i piersi nie będą wyglądały jak wory i wcale nie czuje się zła matka a te matki polki które się wypowiadają SA żałosne co was czyjeś cycki i dziecko obchodzi? Chcecie być dojnymi krowami ok ale odwalcie się od tych które po urodzeniu dziecka niekoniecznie chcą być niewolnikami i siedzieć tylko z cycami na wierzchu ech durne jesteście

Gość gość
co kogo interesuje jak matka karmi?ja mam bardzo male piersi do tego nie wystajace brodawki-chcialam ale nie dalo sie malego karmic,juz w szpitalu mi go podkarmiali i byl na mm mimo moich prob.ja zrobilam z tego tragedie ze jestem zla matka,ze nawet dziecka wykarmic nie umiem.z perspektywy czasu sadze ze chyba byl to szok po porodzie.dziecko na mm ma sie dobrze,dobrze sie rozwija.nie propaguje mm bo karmienie piersia jest zdrowe (przeciwciala) ale jest to wybor matki.dziecko na mm tez rosnie zdrowo i nie nalezy tu obrazac matek ktore nawet z wyboru karmia mm