Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od którego miesiaca życia

Polecane posty

Gość gość

wasze dziecko spało w innym pokoju niż wy?

Gość gość
wcale,ma 9 miesiecy i spi nie dosc ze z nami w pokoju to z nami w lozku :D i jest nam wszystkim dobrze :)

Gość matka żona i kucharka
od 12.

Gość gość
za 2 tygodnie młody idzie do swojego pokoju - bo go przygotujemy własnie, bo wcześniej nie bylo na to środków. bedzie miec rowno 10 mcy.

Gość gość
Corka miala 2 lata

Gość Anna z Warszawy
Pisałąm wczoraj na podobnym watku (czy spicie z dziecmi). Syn od pierwszej nocy spał sam w łóżeczku i w oddzielnym pokoju. Ma 10ms, u nas sprawdzilo sie odkladanie po karmieniu. Z poczatku odkładalam, jak zasypiał przy piersi. Jak mial z pol roku to zostawialam nakarmionego i sam zasypial, a od niedawna znow trzeba go jakos uspic, wiec albo przy cycku albo glaszcze go, nucę. Czasem zasnie mi na rekach (ja na fotelu przed tv), ale odkładam do lozeczka i dalej sobie spi. Syn od poczatku przesypial cale noce, wiec wydaje mi sie, ze wszyscy byli zadowoleni z tego rozwiazania, bo przede wszystkim my swoimi halasami go nie budzilismy.

Gość gość
Moja córka ma prawie 8 miesięcy i właśnie zastanawiam się czy nie przenieść jej już do drugiego pokoju. Do tej pory spała z nami w sypialni

Gość matka żona i kucharka
w łóżku spała z nami w okresie noworodkowym jedynie.

Gość gość
ja właśnie myślę czy nie przenieść dziecka w wieku 3 miesięcy do drugiego pokoju. Mam elektroniczną nianię. Myślicie,że to dobry pomysł?