Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daleko od domu

młode dziewczyny, które niedawno zamieszkały za swoim facetami

Polecane posty

Gość daleko od domu

zapraszam do dyskusji młode dziewczyny, które niedawno zamieszkały za swoim facetami, bez rodziców. dziewczyny co wam się podoba we wspólnym mieszkaniu, jak się dogadujecie ze swoim mężczyznami? mi się bardzo podoba bycie panią domu :)

My dopiero pomieszkujemy a zamieszkanie wspólne mamy w planach Szczerze? Dobre jest to, że szybko można zweryfikować partnera, chodzić ze sobą można w nieskończoność, a mieszkać tylko, gdy naprawdę się jest dobrze dobranym. Też uwielbiam być panią domu, ale bez przesady, obowiązki trzeba dzielić, oboje musimy pracować zawodowo itd Uwielbiam, gdy mój facet grzebie czy aucie czy robi coś w ogródku. Ogólnie lubię męskie towarzystwo, Czuję się swobodnie i jest mi o wiele lepiej niż z rodzicami/rodzeństwem. Czas pokaże, jak będzie gdy zamieszkamy zupełnie na stałe.

Gość gość
ile masz lat autorko?

Gość gość
A za rok czy dwa beda plakaly jedna z druga, ze sie facet zenic z nimi nie chce i tak im wyjdzie bokiem to bycie "pania domu". No ale co kto lubi, tylko nie mowcie, ze nie ostrzegalam. 🖐️

A to trzeba ślub brac, zeby byc razem? Ja akurat jestem mężatką, ale to nic nie zmieniło.

Gość daleko od domu
mam 23 lata i w sierpniu ślub. :) my mieszkamy razem od 5 miesięcy. i oczywiście obowiązkami też się dzielimy. niestety mój facet nie ma teraz możliwości grzebać przy aucie, a wiem że mu tego brakuję, bo uwielbia to robić.

Gość gość
ja tez od niedawna mieszkam z facetem i bardzo podoba mi się bycie panią domu

Gość gość
"A to trzeba ślub brac, zeby byc razem?" Jeśli ktoś jest Katolikiem, to trzeba, skoro razem musicie mieszkać, to chociaż zaczekajcie z sexem do Ślubu.