Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile najdłużej czekać na...

Polecane posty

Gość gość

... @ po duphastonie? Biorę ten lek od kilku miesięcy, bo po ciąży strasznie rozregulował mi się cykl.. zawsze po ostatniej tabletce, po 2, 3 dniach zjawiała się @, a teraz czekam już 12 dzień i nic.. W zeszłym tygodniu miałam typowe objawy okresowe- ból brzucha, piersi, mega wkurzenie, a kilka dni temu wszystko po prostu ustało, i do tej pory cisza :/ W zeszły piątek po południu zrobiłam test (bobo test) ale wyszedł negatywny.. Tzn jakiś tam cień cienia się pojawił, ale wydaje mi się że to po prostu miejsce, w którym powinna być druga kreska.. I teraz pytanie jak wyżej, a także co jeśli nie ciąża może spowodować ten brak okresu? Do gina jestem już umówiona, ale ma urlop więc muszę czekać 2 tygodnie, a trochę się martwię :(

Gość gość
II kreski oznaczają ciąże, nie ważne jak wyraźne.

Gość gość
No właśnie nie koniecznie.. Parę miesięcy temu też myślałam że jestem w ciąży, i wyszła mi taka podobna kreska a ciąży nie było.. Tylko wtedy testowałam pre testem bodajże..

Gość gość
ja bym radzila zrobić badanie krwi

Gość gość
Ehh właśnie też myślę że to najrozsądniejsze rozwiązanie, ale do najbliższego lab mam ok 25 km.. I raczej w tym tygodniu już nie dam rady jechać.. Jeśli się okaże że to ciąża to super, a co jeśli nie? Duphaston do tej pory był niezawodny.. :(

Gość gość
zrob test jeszcze raz