Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewinna Joasia

Mąż nalega, żebym mu zrobiła rimming

Polecane posty

Gość gość
ktory podszyw? z ktorej godziny?

Gość gość
kazdy sobie mysli jak chce, jeden nie lubi inny lubi, ja brzydze sie dopa faceta, dla mnie musza byc granice ale nie bede krytykowac kogos kto lubi, po co mam kogos obrazac tu i krytykowac

Gość fsdfasaaa
Mój mężczyzna wygląda tam bardzo ładnie. Nawet włoski sobie zgala, więc tym większa przyjemność.

Gość gość
gdzie tu jest granica? kto pierwszy się porzyga czy jak ?

Gość fsdfasaaa
Ale to jest bardzo przyjemne w obie strony. Jak ja siadam nad nim to nie tylko minetę mi robi, ale liże też drugą dziurkę. Bardzo przyjemne uczucie. Lubię i dostawać lizanie i być stroną aktywną.

Gość gość
tam jest mnóstwo groźnych bakterii dlatego ludzie od wieków wg tradycji wiedzieli, że trzeba zachowywać czystość i swoje odchody trzymać z dala od żywności a tu lizanie d... CHORE

Gość feng
W dobie koprofilii w rimmingu (analingusie) nie widzę nic dziwnego ani zboczonego :P Żartuję, bo koprofilia jest swego rodzaju zboczeniem. Ale rimming absolutnie nie. Jeśli nie masz ochoty- nie musisz tego robić, w końcu seks to nie regulamin, że jak on coś robi, to Ty koniecznie musisz to samo mu. Hm, ty go nie przymuszałaś do tego, by zrobił Ci rimming, więc zrobił to z własnej woli; podniecało go to, podobało mu się. A jeśli Ty nie czujesz potrzeby ani chęci, tylko obrzydzenie i niechęć, nie rób tego. Jeśli Cię kocha, powinien to zrozumieć, w końcu w seksie konieczna jest przyjemność obu osób.

facet robi minete...ok.... kobieta loda....ok, ale żeby rimming to już dla mnie daleko daleko za granicą moich możłiwości :D:D

Gość gość
obrzydliweee

Gość gość
o jeny,ale się uśmiałam,ależ wam się nudzi o matko,aż mi zajady na ustach popękały :):):)

Gość gość
Więcej takich otwartych mężczyzn. ;) Można z nimi zabawić się ostro, bez ograniczeń. :)

Gość gość
Nie jest to takie złe.

Gość CarrieBradshawwwwwwwwww
nie jestem dewotka, ale to jest obrzydliwe :O

Gość gość
jak obrzydliwe to po co czytacie

Gość gość
facet musi po prostu dokładnie się umyć, nie musi nawet robić sobie lewatywy i wcale nie czuć zapachu kupy, zobaczysz spodoba ci się, to bardzo przyjemne

Gość gość
racja, to już przesada, ja bym nigdy dupska mojemu facetowi nie wylizała

Gość gość
To straszne o czym wy tu piszecie . Jak twoj maz mogl tak sie skierowac tobie na twarz. Fuj.

Gość gość
to obrzydliwe!

Gość gość
A ja swojej dziewczynie pierdłem podczas rimmingu prosto w twarz.

Gość gość
Nie rób nic czego nie chcesz, a twój małż niech zrozumie, że to ty musisz mieć na to ochotę. Widocznie nie dojrzałaś do tego. Jak on chce to niech robi, ale jak ty nie chcesz, to NIE CHCESZ I JUŻ! Baran. P****li się naoglądał?

Gość gość
p******* k***y p********e ch**e

Gość kryśla
podnoszę temat

Gość gość
Masakra. Cholera infekuja sie ludzie ktorzy pija wode ze sladowa iloscia kalu i bakterii kalowych. Zdarza sie to jednak najczesciej w krajach 3ego swiata. A tu widac, w Polsce, kraju cywilizowanym, ludzie wyzeraja sobie bakterie kalowe z dupy bo juz nie wiedza co innego wymyslic. Gratulacje. Zapewne niedlugo dowiemy sie o jakiejs nowej chorobie która stworzyli ci niewyzyci ludzie. Czlowiek + malpa = AIDS, czlowiek + czlowiecza dupa = ?

Gość gość
Higiena przy tej perwersji to rzecz podstawowa. Czyli b. dokładne umycie przed. A potem to już prawdziwy odlot. Leżę pod Moja Panią, Ona siedzi mi mocno na głowie i domaga się intensywnego wkręcania się tam językiem. Dociska mnie pupą i utrudnia mi oddychanie. A ja jestem w tym poniżeniu taki szczęśliwy i oddany Mojej Pani.

Gość gość
to jest piekne

Gość gość
O jeny poryczałam się ze śmiechu :D i nie mogę przestać się śmiać :D buahahahahahahahahah

Gość gość
Mam dokładnie to samo.. Cały czas się śmieję :))))))

Gość Lizaczka dopek meskich
podnosze temat

Gość gość
Ktoś powiedział,jak psy,,,nigdy nie widziałem zeby psy sobie d,,,,y lizały,jak ktoś to lubi to mu nasram do lodowki i bedzie se to wąchał codziennie, Pozdrawiam

Gość gość
Rimming jest zdrowy, szczególnie na serce i wątrobę. Ostatnie badania to potwierdzają.