Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina262626

Szkolenia w PUP

Polecane posty

Gość Malina262626

Czy tylko ja trafiam na durnoty w urzędach pracy? Ostatnio uczestniczyłam w grupowym szkoleniu które miała niby pomóc w efektywnym poszukiwaniu pracy. Było na nim 10 kobiet, każda z innym wykształceniem od podstawowego do wyższego. Szok przezyłam gdy dostaliśmy karton z kredkami i kartki papieru po czym dostaliśmy za zadanie narysować swoją rodzine, wymarzoną prace, marzenia i osiągnięcia....Pomylili nas chyba z przedszkolakami.

Gość Malina262626
podnosze

Gość gość
taki kraj. ważne żeby te kilka godzin szkolenia szybko zleciały, a że lepszego pomysłu nie znaleźli a akurat kredki były w promocji to co zrobić:D

Gość Malina262626
Problem że te kredki nowe nie były...pewnie inne grupy też miały takie fajne i miłe szkolenia :)

Gość Malina262626
Dobrze że były grube to se w maselniczce pogrzebałam chociaż

Gość Malina262626
Spadaj. Podszyw

Gość również szukająca zatrudnienia
noo... koleżanko no... się dziwisz ;) skoro nie umiesz narysować swojej rodziny, wymarzonej pracy, marzenia i osiągnięcia to jak ją chcesz mieć? :D ;) :P a tak na poważnie to ja też chyba zacznę ją sobie rysować by ją mieć:P

Gość gość
To jest kompletna parodia...dobrze że ja nie wyraziłam chęci na takie szkolenie:P heh... zresztą UP to wogóle kiepska instytucja...jeżeli chodzi o oferty pracy dla kobiet to nie potrafią zaproponować innych stanowisk niż telemarketerka, pracownik providenta no i sprzątaczka pod warunkiem że ma się orzeczenie o niepełnosprawności...szok

tak... rysowanie kredkami wymarzonej pracy to jest współczesne tzw. aktywne poszukiwanie pracy... szkoda słów

Gość Malina262626
A kto powiedział że nie umiem jej narysować?? Mam rodzinę jeśli o to chodzi ale widzę że nie którzy nie potrafią nawet czytać ze zrozumieniem. Chodzi o durne szkolenia a nie o to czy ktoś potrafi narysować lub czy nawet posiada rodzine itd.

tylko przykro człowiekowi się robi jak sobie pomyśli, że przecież urząd zatrudnia takich "fachowców" za pieniądze podatników... a pracy jak nie widać tak jej nie ma... ehh

Malina262626 oczywiście sobie zażartowałam nie chciałam Cię w niczym urazić to był żarcik o "pomysłowości" PUP

Gość Malina262626
Na kolejnej wizycie u pośrednika starałam się wyjaśnić te ich "szkolenia" no i usłyszałam że prowadziła je pani niby psycholog która wie co robi....no i bądź tu mądry.... Pośrednik zmieszał się dopiero gdy zapytałam co mi da rysowanie i czy nie pomylili mnie z przedszkolakiem.

no właśnie... współcześni specjaliści... pani psycholog... nie mówiła, że jak ktoś rysuje czarną kredką to ma depresje? :D

Malina jestes pustą lalą ,której nie stac na bogatego męza to się użala w necie

Gość Malina262626
a tego akurat nie powiedziała.....szok i szkoda słów

równie dobrze mogliby kazać na kursie ułożyć np. z drażetek swoje marzenia prace itd. ale jak to wpływa na fakt bycia bez pracy? nadal człowiek nie ma pracy i to jest przykre

Gość Malina262626
Sama jestes pusta,idiotka pracy nie może znależć bo się pewnie puszcza zamiast szukać roboty

osoba z 20.02.14 o moim nicku: "również szukająca zatrudnienia" jest podszywem nie mam z tą wypowiedzą nic wspólnego

Gość Malina262626
20.02.14 [zgłoś do usunięcia] Malina262626 Sama jestes pusta,idiotka pracy nie może znależć bo się pewnie puszcza zamiast szukać roboty to również podszyw.

Gość Malina262626
Ta,wszyscy tak moga napisać,idz szukac pracy i nie zawracaj mi d**y

i już nie zamierzam pisać pod tym nickiem bo komuś to najwyraźniej przeszkadza, że człowiek szukający pracy chce porozmawiać o pomysłach PUP z inną osobą szukającą pracy Malina262626 - trzymaj się cieplutko i nie ustawaj w poszukiwaniu pracki pozdrawiam, papa

Gość Malina262626
Równiez pozdrawiam..papa