Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nuvaring po przerwie. sa dziewczyny ktore robily przerwe w stosowaniu krazka ?

Polecane posty

Gość gość

hej ;) po 5 miesiecznej przerwie powrocilam do Nuvaringu. i tu pojawia sie moje pytanie czy cos moze byc inaczej niz przy stosowaniu wczesniejszym ? i przedewszystkim mam pytanie odnosnie tempereatury bo wczesniej jak stosowalam krazek to temperatura podnosila sie i obnizala w miare normalnie tak jak przed stosowanie anty a teraz jak dostalam okresu obnizyla sie jednak jak zaaplikowalam sobie krazek to temperatura wzrosla czy w takim przypadku jest to normalne ?

Gość gość
ja zaczelam go stosowac dwa dni temu i zastanowilo mnie w twoim wpisie, dlaczego mierzysz sobie temperature? pozdrawiam

Gość gość
wczesniej mierzylam z ciekawosci jakie sa roznice a teraz chcialam sprawdzic czy jest tak samo jak bylo i jest inaczej ;)

Gość gość
przy antykoncepcji hormonalnej temperatura jak zawsze troche podwyzszona. nie tak jak przy naturalnym czyklu, nizsza przed owulacja a wyzsza po. ja krazek stosuje juz okolo roku, przerwy nie robilam, ale mysle ze to jest tak jakbys pierwszy raz z niego korzystala. czyli pierwzego dnia miesiaczki wkladasz i tyle.

Gość gość
mam do sprzedania trzy nowiusie juz ich nie potrzebuje :) ktos chetny w Kwietniu moge podeslac ale dopiero w Kwietniu