Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nosicie biżuterie?

Polecane posty

Gość gość
Noszę złoty łańcuszek z zawieszką, obrączkę i pierścionek zaręczynowy. Kolczyki i bransoletki zakładam tylko jak gdzieś wychodzę, bo przy moim dziecku mogłoby się to źle skończyć.

Gość gość
Chodzę od bardzo dawna w wisiorkach https://www.ankabizuteria.pl/wisiorki, głównie wisiorki akwamaryn, bo podobno posiadają znaczącą wartość energetyczną, ezoteryczną. Poprawiają równowagę organizmu. Wierzę w takie rzeczy, a im większa jakość wykończenia, tym większy wpływ ogólnie. Ten sklep znalazłam po lekturze pozytywnych ocen na blogach modowych, związanych z biżuterią (działy inspiracji).

Gość silkandmilk
Oczywiście, ale dyskretną, drobną bo jestem mamą karmiącą. Biżuteria świetnie pasuje do pięknych sukienek do karmienia, które sama projektuję. Sprawdźcie co o nich myślicie na www.silkandmilk.shop Wszystkie uwagi mile widziane. Uważam, że większa biżuteria w przypadku mam małych dzieci jest po prostu niepraktyczna.

Gość gość
Noszę od dziecka, dużo, zawsze modna, nigdy mała, mam burze kręconych włosów i wkrętki u mnie nie są widoczne.Kobieta bez biżuterii dla mnie nie jest kobieca.Kocham, kocham bizuterie.:)

Gość gość
10:31 Byłam w twoim sklepie, wzornictwo dla mnie zbyt zachowawcze, ja jestem szalona, lubię mode, elegancję sportowa, prostote, nowoczesność z odrobiną szaleństwa,nie dla mnie twoje rzeczy:(