Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nosicie biżuterie?

Polecane posty

Gość gość

Jak tak to co? Czy to niemodne juz?

Gość gość
Tylko zegarek, bo nie lubie bizuterii

Gość gość
biżuteria niemodna? raczej jest to ponadczasowy dodatek, jeśli jest oczywiście z klasę ;)

Gość gość
Tylko obrączkę.

Gość gość
na co dzień tylko obrączkę i małe kolczyki wkręty (jak długo nie noszę kolczyków to potem mnie bolą uszy jak wkładam nawet tylko na imprezę więc noszę cały czas) no i zegarek. Na jakieś większe wyjścia to głównie kolczyki jakieś fajne. łańcuszków, pierścionków, naszyjników i bransoletek nie lubię ale czasem na wesela zakładam.

Gość gość
Tak. Kolczyki w uszach, nosie, koło ust, w języku (za niedługo smile) obrączka, pierścionki, łańcuszki, bransoletka i zegarek.

Gość gość
Tak, oczywiście. Nie podążam za modą, to głupota

Gość gość
to jak choinki obwieszone jestescie

Gość gość
no obrączka, zegarek i kolczyki to faktycznie świecę się z daleka :D

Gość gość
Na co dzień tylko zegarek i kolczyki na sztyftach, czasem jakiś rzemyczek. Okazjonalnie bransoletka i pierścionek. Naszyjniki rzadko, bo wplątują mi się w nie włosy.

Gość gość
nie lubie obwieszonych złotem bab na każdym palcu pierscień z innej parafii, 3 łańcuchy w tym jeden z krzyżem,albo medalik, po

Dobrze się czuje mając na sobie biżuterie wiec ją zawsze zakładam Nosze codziennie kolczyki na uszach, wisorek/łańcuszek, bransoletkę, zegarek , obrączkę + pierścionek zaręczynowy i jeszcze dodatkowe inne pierścionki . Codziennie staram się zmieniać biżuterie na inną aby pasowały do ubrania, jedynie ta sama zostaje obrączka i pierścionek zar. reszta zmienna :) Podoba mi się moja biżuteria i dlatego w niej się pokazuje zawsze

Gość gość
kolczyli , łańcuszek, obraczke i pierscionek zareczynowy

Ja nie cierpię bransoletek :/ i nie noszę ich wcale. Mimo że posiadam ok 80 par kolczyków noszę tylko delikatne "wkręty". Długie kolczyki tylko na wyjątkowe okazje. Nie lubię łańcuszków, ale lubię, modne ostatnio, naszyjniki :)

Gość gość
toksyczna obwieszona tandetna choinka

Gość gość
Ja, oprócz obrączki- jakoś nie myślałam nigdy o niej w kategoriach biżuterii- noszę wisiorek na łańcuszku albo bransoletkę, raczej zamiennie, jak dekolt mam taki że wisiorek nie pasuje a rękaw 3/4 czy krótki to wtedy bransoletka. Raczej wszystko proste, lubię kamienie półszlachetne.

Puknij się w banie z tą choinką . Standardowa biżuteria kolczyki, łańcuszek, pierścionek, bransoletka, więc zrób sobie puk puk w tą swoją złośliwość choinkową

Jak ja lubię te pomarańczowe pipy co lubią anonimowo wyzywać ludzi....

Gość gość
przesadzac ze swiecidelkami nie warto

Gość gość
zegarek, obrączkę, pierścionek zaręczynowy i obok obrączki pierścionek po babci, i bardzo cieniutki łańcuszek z medalikiem, który wiele dla mnie znaczy i noszę go cały czas

Gość gość
a złoto czy srebro?

Gość marui
Ja ostatnio zakochałam się w biżuterii My Way Jewellery a konkretnie w pozłacanej bransoletce z wisiorkiem w kształcie serducha. W sumie to mam już z tej serii kolczyki to może sobie i tę bransoletkę kupię :)

Gość serennna
Obejrzałam sobie tę kolekcję i już wybrałam dwie rzeczy, muszę mieć to skrzydło anioła żeby nie wiem co. Jest śliczne chociaż te serduszka i te trupie czachy zwłaszcza te pozłacane też pięknie wyglądają

Zloty łańcuszek, 3 kolczyki - wkręty w lewym uchu, dwa w prawym i kółeczko w pępku ;) to jedyna biżuteria jaką toleruję na co dzień, nawet pierścionka zaręczynowego nie noszę bo nie lubię nic miec na ręku :P

Gość Marinta
Ja uwielbiam nosić biżuterię. Kupuję u jubilera http://www.allezloto.pl/ . Zajrzyjcie. Jeśli lubicie złoto lub srebro to na pewno znajdziecie wiele ciekawych biżuterii dla siebie.

Gość Parolinka
Nie wyobrażam sobie, żeby nie nosić biżuterii - ona zawsze będzie modna, a przede wszystkim podkreśla kobiecość, więc nie ma takiej opcji, żebym jej nie kupowała. Lubię szczególnie bransoletki, nalepiej w intensywnych kolorach - bo pięknie komponują się z kolorem skóry (szczególnie opalonej): http://newcraft.eu/bransoletka-komplet-mix-7szt-14708.html - to mój ostatni zakup. Jak widać można kupić coś za małe pieniądze i być trandy :-)

Gość gość
na prawej ręce noszę obrączkę z pierścionkiem ograniczającym wyglądającym jak druga cienka obrączka (z kamyczkami) bo obrączkę mam za dużą na lewej jeden duży pierścionek, mam ich kilka i zmieniam sobie, jeden wazy np. 4 gram, inny 8 gram, albo zaręczynowy, też duży w uszach sztyfty, małe, 2 gram nie lubię nic na szyi, bo mam długie włosy, wkręcają mi się na rękach zegarek i czasem bransoletki (jedna złota, jakieś perełki)

Gość gość
?

Gość gość
tak nosze ale z umiarem. Zawsze mam obrączke i dyskretne kolczyki "wkręty", nie lubie wiszacych. Na reku mam bransoletke zazwyczaj moja ukochana pandore. Pierscionkow nie nosze, zegarki roznie czasami zaloze czasami nie.