Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

recepta od lekarza !!!!!!

Polecane posty

Gość gość

byłam dziś u otolaryngologa prywatnie , zapisała mi leki , ale teraz dopiero patrze że lekarka nie podpisała się na recepcie, jest pieczątka jej i pieczątka przychodni ale podpisu nie ma ... kuźwa , dadzą mi ten lek w aptece bez tego podpisu ? lek nie jest refundowany , no nie wiem co teraz ...

Gość gość
sprobuj moze ci wydadza, moze nie zauwaza braku podpisu, wazne ze masz recepte i pieczatke,

Gość gość
idz zobacz, moze wydadza. a jak nie wydadza to idz i niech ci podpisze, nie musisz sie umawiac specjalnie na wizyte. idziesz i od reki powinna ci podpisac.

Gość gość
no , pieczątki są ... spróbuję gdzieś wykupić któraś apteka napewno da ... :o

Gość gość
z aptekarzem jakby co to mozna sie dogadac, przeciez to prawdziwa recepta, pismo lekazra, ja tam nigdy nie mialam problemow jak nie bylo podpisu

Gość gość
wazne ze masz pieczatke, jka jedna apteka dopatrzy sie braku podpisu idz do innej zapytac, tylko nie mow na wstepie ze lekazr zapomnia podpisac

Gość gość
ok , myślę że coś załatwię ... dzięki wszystkim

Gość gość
prosze i powodzenia

Gość gość
Ja w mojej przychodni ostatnio dostalam recepte bez podpisu,bo lekarz zapomnial.Wloklamsie drugi raz,a mam bardzo daleko.Kazano mi przyjsc kolejnego dnia,bo lekarza juz nie bylo.Poszlam.Lekarz juz byl na wizytach domowych,a recepta nie podpisana.Kobita w rejestracji kazala mi przyjsc kolejny raz,wiec sie z lekka wscieklam.To wziela dlugopis i walnela byle jaka parafke i tyle.Nastepnym razem sama namaluje byle gryzmoly i juz.