Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie szpitale przyjmuja ukraincow a na Polakow nie ma kasy

Polecane posty

Gość gość

na leczenie, na rehabilitacje, nie ma miejsc w szpitalach, a pokazywali ukrainca jakiegos luksusowy pokoj w szpitalu! typowo polskie!!! do tego ksiazki i wyprawki dla dzieci uchodzcow a polskie dzieci niedojadaja :(

Gość gość
raptem 4 ich przyjęto. akurat byłam w szpitalu ostatnio i jakoś zostałam przyjęta i wyleczona, więc już nie narzekaj. polska słuzba zdrowia sobie całkiem nieźle radzi wbrew pozorom (szczególnie biorąc pod uwagę chore działania NFZ)

Gość gość
Lekarz polski nie przyjmuje do szpitala chorego dziecka,w wyniku czego dziecko później umiera,zaś Ukraińcom drzwi szeroko otwiera. Jakby na Ukrainie nie było szpitali dla kilku osób.

Gość gość
kochany, bo NFZ daje LIMITY, rozumiesz? sie nie na ukraincow w******j czy rząd, tylko na NFZ ktory limituje i wycenia ponizej wartosci zycie i zdrowie pacjentow.

Gość gość
czyli zycie i zdrowie ukraincow, ktorzy mogli siedziec w domach (!!!) tajfun ani powodz ich nie zalala, poszli z wlasnej woli i jak chca umierac niech umieraja albo sie lecza za kase ukrainska ich zycie jest wazniejsze od zycia POLAKOW? ktorzy pracowali cale zycie? albo dzieci? albo matek co muszą rodzić bliznieta naturalnie?!

Gość gość
ja sie tylko dziwię dlaczego Polska taka wyrywna a inni sąsiedzi Ukrainy z UE (Słowacja, Rumunia) siedzą i spokojnie obserwują rozwój wydarzeń, znowu polscy politycy zrobią wiochę jak z Irakiem, więzieniami CIA itp

Gość gość
Słowacja graniczy z Ukrainą na kilku kilometrach, poza tym Słowacy z bydłem ukraińskim nie chcą mieć nic wpólnego. Rumunia natomiast prowadzi już działania w obwodach czerniowieckim, iwano-frankiwskim oraz odeskim przygotowując się do inwazji na ukraine.

Gość gość
a nas jak mielismy "majdan" w polsce ktos gdzies przyjmowal? martwil sie nami i tym co sie u nas dzialo? pomagal ktos? czy kazdy d**e skulil i nawet slowem sie nie odezwal ! zatem niech kazdy swoje dupska leczy tam gdzie jego kraj a dwa ! zwykly najzwyklejszy czlowiek nie trafil extra do naszego szpitala tylko jak zwykle taki ktoremu naleza sie extra przywileje ! tym bardziej dla takich brak miejsca obojetnie czy z opozycji czy od Janukowycza

Gość gość
Rumunia miala Wlada Palownika teraz potrafia sie zachowac, Slowacja pamieta przeszlosc tylko jak zawsze Polska robi z siebie glupka, a raczej nasi politycy robia, wstyd mi, chce by nasz kraj nie byl chlopcem do bicia, zamknijmy granice a Ukraincy niech se sami radza!

Już nie przesadzaj, jeszcze nie słyszlam żeby nie przyjęto na leczenie kogoś z naglym urazem. Problem jest w zabiegach, które są planowane, a nie w naglych wypadkach.

Gość gość
ludzie jesteście naiwni wy jesteście tu tylko od zapierd.lania i płacenia bandyckich podatków na tych beneficjentów postkomuny

Gość gość
tez jestem tym faktem oburzona ...afera za afera w szpitalach NFZ obica bo kasy nie ma to o jaka chol..e my płacimy składki .??? a tu nasz rzad sie wyrywa z pomoca ...i jeszcze tych ukraincow sprowadza tyle kilometrow do szpitala a co oni nie maja swoich szpitali ...rozruby rozrubami ale tam kraj normalnie funkcjonuje .......to jest własnie takie zamydlanie oczy aby nie gadali o naszych problemach wybory sie zblizaja to premier tusk promuje sie na skokach w Zebie min. ale zeby nam było lepiej to juz nie pomysli ..

Gość gość
20.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Tylko do Wrocławia przywieźli kilku na przeszczep ryjów bo się poparzyło bydło oponami. :classic_cool: