Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zazdrosny kolega

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien problem a wiec jestem z moim facetem od ponad pol roku a znamy sie rok i tworzymy dobrana pare mimo tego ,ze on niestety z powodow finansowych jest za granica i zobaczymy sie za 4 miesiace ale nawet daje rade to juz nasza druga rozlaka .Pod koniec tego roku mam do niego dojechac ,chodzi mi oto ,ze jego dobry kolega wtraca sie ciagle miedzy nas i mnie cholera bierze jego glupie uwagi w stylu ze co to za zwiazek na odleglosc ,ze go nie powinnam wiecej puszczac itp.strasznie mnie to wkurza aaa i najlepsze ze on i jego dziewczyna smieja sie ze on mnie nie wezmie bo bylej tez to obiecywal ,tylko ze z nia sie dawno rozstal ona go zdradzala i pozatym jeszcze chodzila do szkoly oboje twierdza ze ze mna bedzie to samo im nie przetlumaczy bo oni wiedza lepiej boli mnie takie cos a niby to dobry kumpel a na mojego najezdza ,jak moj przyjedza do polski to malo mu do tylka nie wejdzie.Prosze o jakas sensowna porade z gory dzieki ,ps staram sie nie przejmowac ale czasem glupie mysli wkradaja sie do glowy mimo wszystko mam nadzieje ze mojemu naprawde zalezy i razem zamieszkamy nawet troche na zlosc temu koledze ,zeby mu troche nosa utrzec ,nie wiem zazdrosc czy jak to mozna nazwac?jeszcze sie doiedzialam ,ze on mi kiedys tylek obrabial a tak samo sie przymila parszywiec,chetnie bym mu pocisnela co o nim mysle

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować