Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Jak byłam w 4 msc ciąży zaczęłam się przyjaźnić z taką jedną kobietą, która też była w ciąży miała termin 2 tyg później. Nasze dzieci mają po 7 msc. Dzisiaj dowiedziałam się, ze to jest żona mojego eks. Przez 7 msc spacerki z dziećmi, wspólne zakupu, a tu nagle dowiaduje się, ze to żona eks. Kompletnie nie wiem jak mam teraz się zachować.

Gość gość
tak samo jak sie zachowywałas do tej pory

Gość gość
Ona jest super kobietą. Ładna, pozytywna, lubimy się. Wspiera mnie. Ale przeszkadza mi ze jest żoną mojego byłego.

Gość gość
Jej.synek jest młodszy od mojego o tydzień. Dała mi całą wyprawkę do chrztu i nie chciała pieniędzy za to.

Gość gość
Normal

Gość gość
fajnie:) ja się kumpluję ze swoim byłym facetem, bardzo lubię jego obecną partnerkę :) nie rozpamiętuję tego co było, mam teraz rodzinę i to jest moje szczęście. Nie rozumiem co Ci przeszkadza konkretnie. Myślę, że mi by przeszkadzało, gdybym coś jednak do niego wciąż czuła... ? a ona wie o tym?

Gość gość
Nie wiem czy on wie. Wczoraj odwiedziłam ją w domu była sama ze swoim synkiem i zobaczyłam zdjęcia na ścianach.

Gość gość
i co ?przeciez to nie jest kochanka twojego obecnego, wszystko legalnie i nie raniac nikogo, chyba ex ma prawo ulozyc sobie zycie skoro ty sobie ulozylas

Gość gość
Ale w czym ty masz problem? Chyba tylko w tym że ci gul skacze że to ona a nie ty.

Gość gość
Dziwne jest to, że przez tyle czasu nie powiedziała Ci. Mogła nie wiedzieć, ok. Ale na pewno powiedziała byłemu o Tobie a ten powinien powiedzieć kim jesteś.

Gość gość
Jak autorka zmieniła nazwisko to mogła mówić mężowi a on i tak mi nie zorientował się.

Gość gość
Mam.nazwisko męża. Ona fakt ma jego nazwisko, ale podwójne, jakoś nie przyszło mi do głowy, ze to jego żoną.

Gość gość
Poznałyśmy się na ćwiczeniach dla ciężarnych. Ona ma swój klub fitness.

Gość gość
.

Gość gość
Hi

Gość gość
ona to zaplanowala :D sledzila cie, osaczyla a teraz wykonczy nie znasz dnia ani godziny :D a tak na serio to ultra chora sytuacja dla mnie i nie wierze, ze to czysty przypadek sorry ale takie rzeczy przypadkiem zdarzaja sie tylko w telenowelach ja na twoim miejscu bralabym nogi za pas i zerwala wszelkie kontakty

Gość gość
U lala

Gość gość
Hehe a ja mysle ze to ona bedzie miala większy problem z toba jak sie dowie ze ty jestes byłą.

Gość gość
bez sensu wiedziałas jak sie kobieta nazywa ze ma takie nazwisko jak tówj były i nie skojarzyłąs albo nie spytałąs czy np nie rodzina z takim to a takim facetem

Gość gość
Nie przyszło mi do głowy. Byłam pewna, że po studiach wrócił do swojego rodzinnego miasta. Ona chyba nawet nie wie, że jestem byłą jej męża. Namawia mnie, żebyśmy wszyscy wyszli w niedzielę na wspólny spacer

Gość gość 36 lat
Krępujące może być to na ile się sobie zwierzałyście, czy jesteście szcześliwe w związkach itp. Bo może jednak i ona i Ty nie powiedziałybyście o ewentualnych zgrzytach znając sytuację...

Gość gość 36 lat
Czyli nie zdradziłaś się, że "wiesz"? Zobaczyłaś zdjęcia u nich na ścianach i tyle? Trzeba coś z tym zrobić, bo od teraz będzie to "nieczyste". Zbieg okoliczności, ale trzeba to wyłożyć. Możliwe, że stosunki ulegną znacznemu poluzowaniu.

Gość gość
Ona zawsze mi mówi, że się no pokłócili (rzadko to mówi). Po narodzinach ich syna nie mogli się dogadać.