Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994

Znacie strone ask fm co o niej sądzicie

Polecane posty

dla mnie to bardzo fajna strona internetowa :) polega na tym że kto tam zakłada konto i inni zadają tej osobie pytania, moga to robić anonimowo. Ja tam znalazłam strone mojej koleżanki i teraz anonimowo jej pisze, że jest brzydka, gruba, głupia, tępa, że jej chłopak wygląda jak brudny cygan i jest z nią tylko dlatego by ją przelecieć bo jest za brzydki by miec ładną dupodajke to ma paszteta który tylko do dawania d**y sie nadaje, no i pisze jej takie rzeczy anonimowo a ona nic nie wiem kim ja jestem i pewnie sie bezradnie wścieka przed monitorem :D Cud miód i orzeszki ta strona jak dla mnie, a jakie wy macie zdanie :)

Gość gość
Z****** G***O

Gość gość
Znamy dlatego nie gadamy

Gość gość
P******** Z jednej strony fajnie komus nawrzucac bo ty czujesz sie lepiej ale tak na prawde to nie ma tej satysfakcji co powiedzenie wprost . Wyobraz sobie jakby tobie bylo przykro gdyby kazdy anonimowo ci napisal takie przykrosci. Tez kiedys mialam konto na tej stronie i bardzo sie zawiodlam, wszyscy oczywiscie anonimowo napisali mi mnostwo przykrosci i usunęłam tą stronę. To my Polacy, tak zawistni .

a czemu od razu Polacy, przeciez w polsce nikt jeszcze nie popełnił samobójstwa ze wzgledu na ask.fm a w wielkiej brytanii i chyba usa juz tak, więc wszedzie ludzie sa niestety wredni :)

Dla mnie to naj naj naj najdurniejsza strona jaka może być :o ale myslalam że korzystają z tego tylko półinteligentne gimg***a, zeby sobie wzajemnie dokopywać, a nie dorosle metalówy :p