Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam już nigdy się nie angażować w znajomości z facetami

Polecane posty

Gość gość

Trudno, najwyżej będę sama, chyba to lepsze niż walka o czyjąś uwagę i akceptację.

Gość gość
a po co walczysz?

Gość gość
Kiedyś walczyłam. Teraz jestem zbyt dumna, żeby się przed kimkolwiek poniżać. W ciągu ostatniego roku rozczarowałam się aż 2 facetami, zwłaszcza ta pierwsza próba starania mnie dobiła, więc teraz nie mam ochoty ani czasu na angażowanie się w cokolwiek.

Gość gość
Chcę być sobą, chcę podróżować, zarabiać pieniądze, realizować marzenia, a nie po raz kolejny popłakiwać z czyjegoś powodu. Widocznie jestem skazana na samotność...

Gość gość
cipcia jesteś i tyle

Gość gość
wydaje mi sie ze ty w kazdym zwiazku robisz ten sam błąd - starasz sie za bardzo. Poczytaj sobie książke (do sciągniecia w necie) 'dlaczego męzczyźni kochają zołzy"

Gość gość
Od dziecka się staram za bardzo. Najpierw walczyłam o akceptację rodziny, w szkole o akceptację rówieśników, do niedawna zaś o akceptację facetów... Ale już nie będę. Zbuntowałam się przeciwko temu i nigdy nie pokażę, że mi na kimkolwiek zależy.

Gość gość
W związku akurat nigdy nie byłam, ale wystarczy to, że jestem olewana przez kolegów. Facet, na którego punkcie szalałam, w ogóle mnie nie dostrzegał.

g***o prawda, jestem zołzą, a nikt mnie nie kocha :P pewnie mam pecha i trafiam na tzw. d**y wołowe, które lubują się w typie "ciepłe kluchy" :(

Gość gość
swędzi ją kupa

Gość gość
Chyba nie ma na to reguły. Ja jestem dość nieśmiała i poważna, a faceci z reguły wolą wyszczekane, przebojowe kobiety.

Gość gość
Jestem jak autorka

Gość gość
odnoszac sie do tematu - slusznie. kazdy z nich to oszust predzej czy pozniej. ludzie nie maja juz zasad, poczucia odpowiedzialnosci. wygoda, i zabawa to jest to, czego sie szuka. i jak mowie, swinstwa robia nawet takie oosby po ktorych w zyciu czlowiek by sie tego nie spodziewal. w zyciu!!! postanowilam, ze jelsi obecny zwiazek rozpadnie sie, to bedzie on moim ostatnim. nie chce juz nikogo szukac i wciaz na nowo cierpiec.

Gość gość84
Wychodzi na to, ze nie ma już dobrych ludzi na tym świecie. Tak kobity i jak i kolesie są niby źli ?

Gość gość
Same potwory:D

Gość gość
A mówią że każda stwora znajdzie swojego potwora:D,tak więc żądło w dłoń i do ataku:D

Gość gość
Witam ponownie, to ja autorka. Cóż mogę powiedzieć więcej? Zawiodłam się na facetach strasznie i nie wierzę, że ktoś pokocha mnie ot tak, bez spełniania czyichś warunków... Jestem zmęczona myśleniem, czy komuś będę odpowiadać. Dlatego też wybieram samotność.

Gość gość
Nie twierdzę, że wszyscy faceci to zło, w końcu mam kilku fajnych kolegów, ale jeśli chodzi o coś więcej, to trudno znaleźć kogoś, kto nie miałby konkretnych wymagań.

Gość gość
Co wy z tymi zołzami znowu? Lecicie na dupków i tyle a nie jakieś zołzy eh Wy to się niczego nie nauczycie!

Gość gość
Ja tez mam juz dosc kobiet! Przynajmniej na razie. :) Ale Ty nigdy? Zakon? Albo inne srodki? ;)

Gość gość
Przykro mi, nie spotkałam nigdy nikogo, kto obdarzył mnie miłością. Stąd jestem tak surowa dla facetów.

Gość gość
Nie mów tak ,miłość kochana jest piękna,warto żyć,warto kochać,cieszyć się tą jedyną dla nas osobą.

Gość gość
Może i taka istnieje, ale mnie stale omija. Moje kontakty z facetami skazane są z góry na klęskę. Faceci mają gdzieś takie dziewczyny jak ja. A ja nie zamierzam za nikim latać i się kompromitować.

Gość gość
Nie mów tak. Jak dla mnie jesteś ładną i fajną kobietą í zasługujesz na wyjątkowego faceta. W życiu tak się składa że na wszystko przychodzi czas,wystarczy w to uwierzyć.

Gość gość
Dziękuję za miłe słowa, ale skąd wiesz, jaka jestem? Tak naprawdę to ja wcale nie jestem z siebie zadowolona i wiele rzeczy bym w sobie zmieniła...

Gość gość
Skąd wiesz, że jest ładna i fajna? Może taka nie jest. Autorko jak trafisz na odpowiedniego faceta to wystarczy, że będziesz sobą, bez starania się. Widocznie jak na razie zakochujesz się w facetach, którzy cię nie chcą i tyle.

Gość gość
Ja tez! Sex i do domu wynocha! :D

Gość gość
Wydajesz się mi znajomą osobą i zapewniam Cię że nie musisz u siebie dokonywać żadnych zmian. Bądź zawsze sobą,nie udaj kogoś kim nie jesteś,w moich oczach to duży plus. Jak Cię ma ktoś pokochać,niech Cię pokocha taką jaka jesteś.

Gość gość
Chcę być w pełni sobą, zmęczyłam się udawaniem kogoś, kim nie jestem. Mam swoje pasje, plany i wartości, nie chcę już więcej tego naginać tylko po to, żeby ktoś był ze mnie zadowolony. Przez jakiś czas tak robiłam i nic dobrego to nie przyniosło, co najwyżej większe kompleksy.

Gość gość
Hm, z tymi zmianami to akurat bym się nie zgodziła:) Uważam, że człowiek powinien ciągle nad sobą pracować i nigdy nie ulegać złudnemu wrażeniu, że jest już doskonały. Mam 25 lat, jestem energiczną, pełną życia osobą, wyznaczyłam sobie cele, które chcę spełnić, więc nie chcę się skupiać na facetach, którzy są dla mnie źródłem rozczarowań i zaburzają moje uporządkowane życie.