Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrEcKa BOGini

Grecki narzeczony kontroluje moje wyjścia z przyjaciólkami nawet na odleglość

Polecane posty

Gość GrEcKa BOGini

Witam wszystkim .Mam problem ze swoim kochanym :( Od miesiąca jestem narzeczoną Greka a znamy się od 8 miesięcy... Niestety po zaręczynach narzeczony zmienił się bardzo :( nie pozwala mi na wyjścia z przyjaciółkami a tylko oczekuje, że gdy on jest w pracy to ja będę grzecznie w domku siedziała jak mała dziewczynka . Najgorsze jest to, że pracuje w straży pożarnej więc często nawet w święta nie możemy być razem :( Ale nie w tym temat... Brakuje mi wyjść do kina czy na kawę z koleżankami wieczorkiem kiedy i tak siedzę sama w pustym domu . Jak go przekonać że nic mi se nie stanie jak wyjdę na te 2-3 godziny? A gdy sie sprzeciwiałam i wychodziłam pod jego nieobecność to pózniej chodzi wkur*iony.Najgorsze sa te jego telefony z pracy gdy usłyszy, że nie jestem w domu ...:( pozniej sie zamartwiam o niego bo wykonuje niebezpieczny zawód i nie chce go niepotrzebnie denerwowac i martwić więc odpuściłam ale ciężko mi bardzo. Czy ten jego strach o moje zdrowie wynika z wykonywanego zawodu? Jak myslicie?

Gość gość
Ohi, afto ine Ellenidas, ado problemma.

Gość gość
Nie wkörwiaj faceta i siedź na dvpie , tyle rzeczy mozesz zrobić w domu . Wychodzcie razem , chyba ze szukasz WRAŻEŃ ?

Gość GrEcKa BOGini
gościu 08:42 chyba Ελληνας miałeś na myśli?

Brawo! Zaręczyny po 7 miesiącach z zazdrosnym frustratem z problemami psychicznymi (bo tylko tacy są chorobliwie zazdrośni i mają potrzebę kontroli). Będzie tylko gorzej. Takie życie sobie wybierasz?

Gość GrEcKa BOGini
Ale my wychodzimy razem co nie zmienia faktu, że gdy on jest w pracy to chciałabym spotkać się w przyjaciółkami.Narzeczonemu nie podobają się moje wieczorne wyjścia w weekendy bo wie, ze dziewczyny będa mnie namawiały na puby i alkohol a gdzie zaufanie?

Gość gość
Zebys potem nie biadolila tu pomocy jak odejsc od Meza greka, polki to naiwniaczki

Gość GrEcKa BOGini
barnej dziękuje za odpowiedz.Tylko dlaczego oceniasz pochopnie? A czy zaręczyny po 5 latach gwarantują mi szczęscie?

Gość GrEcKa BOGini
A co ma narodowość do tego? Grek to taki sam człowiek jak Polak chyba , że rasista jesteś?

7 miesięcy to za mało by kogoś poznać. Poza tym przez pierwsze 2 lata (około) człowiek jest w stanie zakochania, który wyklucza trzeźwe spojrzenie. A z tym pochopnie to o co chodzi? Że frustrat z kompleksami i problemami psychicznymi? To wynika z Twojego opisu. Po prostu. Podstawy psychologii.

Gość gość
a co cie sklonilo do tego by po pol roku przyjmowac zareczyny ?

Gość gość
a co cie sklonilo do tego by po pol roku przyjmowac zareczyny ?

Gość gość
kolejna kOOOrewka z ciapatym :-O

Gość GrEcKa BOGini
Oświadczył mi się na wycieczce romantycznej i przyjęłam bo kocham go i czułam się gotowa na tak powazny krok nie zdawałam sobie sprawy, ze zacznie cos zakazywac

Gość gość
może to zabrzmi brutalnie ale olej tego zakompleksionego pajaca, skoro po 8msc się zmienil to co dalej..chyba tak naprawdę go nie znasz i możesz sobie spartolic zycie

Gość gość
Popieram gościa wyżej.

Gość gość
Olej mowie ci ..... Mam 37 lat i nie zgodziłabym się aby facet mnie tak traktował. Nie jestem czyjąś niewolnica.