Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakiś Ukraińców pytajnik

Polecane posty

Gość gość

i co o nich myślicie? Jacy są?

Gość gość
Znam, nawet sporo. Większość to zawzięci cwaniacy, tylko dwóch z tych, których znam są w porządku.

Gość gość
Chodziłam na studia z dwiema Ukrainkami, zwykłe szmaty. Robiły tylko szum wokół swojej osoby, znam również kobietę ukrainkę, która u mnie w domu sprząta, 40 lat ma, zrobiła się i myśli, że Pana Boga za nogi złapała, k******o nic więcej, tamte koleżanki z czasów studiów to nie ździwiłabym się jak stoją na ulicy:)

Gość gość
tylko z telewizji znam jedną - była żonę pazury, tą zamieszaną w sprawę agenta Tomka

Gość gość
Ja uważam że takie kraje jak Ukraina, Białoruś, Słowacja, Rumunia powinny być eksterminowane bo się nie nadają do niczego. Tylko Litwa i Polska moze zostać.

Gość gość
Ja znam dwóch, obaj spoko. jeden ma talent artystyczny, maluje, jest metalem i gra w zespole death metalowym. Drugi bardzo rozrywkowy, miły, fajny.

Gość gość
Litwa i Polska tez do utylizacji,to wszystko banda słowiańskich złodziei i gangsterów

Gość gość
Znam jednego, przekrętnik, zawsze jakieś lewe interesy robi i każdego tym w*****a, ja jestem za tym by s*******ali z Polski.

Gość gość
Ja znam małżeństwo. Bardzo mili ludzie. Przywożą mi olej rokitnikowy z Ukrainy.

Gość gość
Europa i tak się rozleci,zachód wróci do normalności,a słowianie do swojego grajdoła i wszystko wróci do normy

Gość gość
Mieszkam w Lublinie i coraz czesciej na ulicy słysze swiergot ukraiński, głownie młodzi - pewnie na studia przyjechali. Niektóre dziewczyny ubierają się hm, wyzywająco, inne chodza i spiewaja po ulicy :O W knajpach ich pełno, zamawiaja drogie dania wiec pewnie dobre stypendia dostaja:O Głupie to, ale mnie wkurzają :O

Gość gość
Polak i Ukrainiec nigdy nie byli przyjaciółmi,z resztą z kim Polak był Przyjacielem z sąsiadów z nikim,zawsze mieli przyjaciół wirualnych którzy ich olewali jak psa,ale polacy i tak będą w d**e wchodzić każdemu zachodniemu "przyjacielowi" ponieważ mimo przerośniętego ego posiadaja w stosunku do zachodu kompleks niższości

Gość gość
Polacy to bardzo tolerancyjny naród,dopóki tolerowany emigrant nie będzie miał więcej niż Polak:-D

Gość gość
A gdyby było odwrotnie i Polska byłaby w sytuacji Ukrainy, że to Polacy wyjeżdżaliby na emigrację na Ukrainę... Już widzę szczęście i tolerancję Ukraińców, gdyby u nich emigrantom żyło się lepiej niż im samym. Jasne.

Gość gość
Nie wszystkie nacje sa tak zakłamane jak polaczki,dlatego tez jako juz jedni z ostatnich nadala nie posiadamy wiz do naszego najlepszego przyjaciela i poplecznika,któremu tak włazimy w dupsko że ten chyba z przerażenia i obawy przed zalizaniem na śmierć jeszcze nam tych wiz nie dał

Gość gość
Mówisz za siebie? Zakłamany jest nasz rząd, ja nigdy nie popierałem sojuszu z USA, a już na pewno nie poparcie zbrojne dla amerykanów!!! A wizy mogą sobie głęboko wsadzić, trzeba być skończonym idiotą, żeby chcieć tam jechać, chyba że jako turysta, żeby sobie np. wielki kanion zobaczyć. Wizę turystyczną dostać nie jest ogromnie trudno, wiza pracownicza mnie nie interesuje jak i wielu Polaków.

Gość gość
Popieram, mój brat dostał wizę turystyczną w 3 dni (zależało im na czasie bo leciał w zastępstwie kolegi na konferencję)

Gość gość
To nie chodzi o to czy ta wiza jest ci potrzebna czy nie chodzi o to że ty jej akurat nie masz,własnie ty nie zostałes zaproszony na bal,a wszyscy inni którzy nawet tego sie specjalnie nie domagali tak,więc zostałeś potraktowany jak nikomu nie potrzebne g***o,marny polaczku:-D

Gość gość
Fakt, większość krajów traktuje nas jak g***o, Wlk. Brytania, U.S, Rosja, Ukraina, no wszyscy no, Angel też nas traktuje jak pachołków, chyba tylko Węgrzy z Orbanem na czele jeszcze w miarę nas traktują, Orban nawet powiedział że Polska powinna się stawać mocarstwem