Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uważacie że powinno się eksterminować Ukrainę, Białoruś etc.

Polecane posty

Gość gość
Nikt nie jest genetycznie nadludziem. Po prostu patrząc na osiągnięcia tych krajów, to niewiele one wniosły i na tym koniec. Może gdyby zachód tak nimi nie pomiatał, to w końcu stałyby się normalniejsze, ale niestety na to się nie zapowiada.

Gość gość
Oczywiście, że nie jest się anonimowym w internecie. Tylko śmieszy mnie to, że myślisz, że ktoś wziąłby takie rozważania na poważnie. Może jakbym utworzyła wydarzenie na facebooku, to prędzej by się zainteresowano. Ale tego nie zrobię, bo to są moje przemyślenia i wiadomo, że do czegoś takiego nigdy nie dojdzie.

Gość gość
Co innego brak sympatii do jakiejś nacji a co innego propozycja jego wymordowania! Autorka sama pisząca wulgarnie jak prymityw, poniesie odpowiedzialność i wszyscy, którzy jej tu przyklaskują!

Gość gość
Jeśli ktoś chce to może być w 100% anonimowy, chłopcy i dziewczęta :)

Gość gość
No tak, obrońco sprawiedliwości, bardzo wulgarnie się wypowiadam. Wiesz co ja Ci radzę? Przestać się spinać i iść się zająć chorymi w hospicjum/dziećmi w szpitalu. Na pewno robiąc coś takiego bardziej pomożesz ludziom. Ja też zaraz zmykam zrobić sąsiadce zakupy. Pozdrawiam :).

Gość gość
Ale jaka propozycja? Zwykła dyskusja i tyle. Po prostu bez niektórych nacji byłoby lepiej i tyle. Czym tu się oburzać, o Polakach też tu rozmawiamy.

Gość gość
Uważam, że najlepiej byłoby eksterminować idiotów

Gość gość
Nie chodzi o to, czy ktoś by wziął takie rozważania na poważnie, tylko o to, że głoszenie takich poglądów jest od zakończenia II Wojny Światowej ścigane! Popełniłaś błąd, że napisałaś to publicznie i za to zostaniesz ukarana.

Gość gość
Hehe, ja nie jestem kobietą, nie ja to napisałem i poza tym nie mieszkam w Polsce. Już mi ze strachu gatki falują.

Gość gość
Naprawdę jesteście tacy p*****lnieci, czy tylko jaja sobie robicie?

Gość gość
To super, prokurator teżsię pośmieje. Zwłaszcza w świetle wydarzeń na Ukrainie...Trzeba myśleć, zanim się coś palnie.

Gość gość
Tylko szkoda, że eksterminacja była z góry zaplanowana i to nie przez naz i s tów. Nie bądźcie naiwni.

Gość gość
A o wydarzeniach na Ukrainie też radzę poczytać. Im to jest NA RĘKĘ, to mordowanie innych ludzi. Szkoda mi tych ludzi, szczerze powiem. Takie zabijanie części ludzi nie może mieć miejsca, bo cierpią ich rodziny.