Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uważacie że powinno się eksterminować Ukrainę, Białoruś etc.

Polecane posty

Gość gość

Ukraina, Białoruś, Słowacja, Rumunia - na ch*j komu te narody, co one pomogły w świecie, tylko siedzą i zajmują swoją dziką ludnością tereny. Co ich obywatele zrobili dla świata? To biedna dzicz. Polska może zostać bo trochę się wsławiła, Rosja też bo miała nie tak mało dobrych obywateli, ale jej teren powinien zostać zmniejszony o połowę. Piszcie jeszcze jakieś państwa jeśli myślicie, że też powinny pójść "do odstrzału"

Gość gość
Powinno się eksterminować cały wschód i bałkany... ale byłby spokój w Europie.

Gość gość
Jest błąd w opisie - powinno być eksterminować ludność Ukrainy, Białorusi, uch. Spórzjmy prawdzie w oczy - jak słyszysz "Ukrainiec", "Białorusin", "Słowak", to nie kojarzy się to zbyt dobrze ani dumnie. Jaka jest różnica między tym a "Anglik", "Norweg", "Amerykanin" etc

Gość gość
..

Gość gość
to w sumie jest prawda...

Gość gość
Polske tez

Gość gość
też

Gość gość
Wystarczy popatrzeć kto jest sprawcą kryminalności w krajach zachodnich: Rumuni, Jugole (i wszyscy z krajów byłej Jugosławi), Bułgarzy, Polacy, Ukraińcy, Rosjanie, Słowacy, Czesi, itd. Gdyby tak nagle eksterminować te nacje, w Europie byłby dużo większy spokój i byłoby bezpieczniej.

Gość gość
A mi się Czesi aż tak źle nie kojarzą.. na pewno lepiej niż Polacy, obie nacje są tak na... ocena wartościowości tak - 3/10 Polacy, 4/10 Czesi

Gość gość
Do Czechów generalnie nic nie mam, znam paru i są ok, ale nie zmienia to faktu, że gdyby eksterminować wschodnią część europy i bałkany i wszystkie te nacje, w Europie byłby znaczny spokój, przestępczość spadłaby diametralnie.

Gość gość
To co? Kto pomoże planować eksterminację? Jeżeli byśmy eksterminowali też Polskę, to oczywiście co poniektórzy z was mogą wziąć swoje rodziny i wiać, ale żeby nie za wiele ich było :). Maksymalnie 5 % całkowitej ludności PL.

Gość gość
Rosję też trzeba eksterminowac to kraj oszustow

Gość gość
w wiekszosci sie zgadzam,ale Rumunom nalezy sie szacunek, pomijajac cyganow Rumuni sa normalnym narodem, a swiety Wlad Palownik (drakula) nadziewal na pal lby Turkow! wspanialy religijny narod gdzie nie toleruja ciapatych

Gość gość
tak poozbywajmuy sie siebie nawzajem a europe zaludnia turasy afrykani i azjaci

Gość gość
Kojarzę Palownika Draculkę, czytałam o nim nie tak dawno temu! Rzeczywiście zasłużony.. więc może Rumunia nie taka zła faktycznie

Gość gość
trzeba eksterminowć takich imbecyli jak ty,wcześniej gwałcąc ich pedałami z zachodniej europy

Gość gość
21.02.14 ale oni też są do eksterminacji, to chyba jasne? wszystkie kraje muzułmańskie są na tyle zacofane że one dawno powinny pójść z dymem

Gość gość
21.02.14 Jestem kobietą.

Gość gość
Levinas jest z Rumunii,ty zacofany hôyu

Gość gość
Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Uważasz że jeden filozof dał coś ludzkości? No to masz słabe pojęcie.

Gość gość
lepszy taki niż g******e Sartry inne debile z zachodu,co oni zrobili?syf,kiłe,mogiłe i to ma być pożytek dla ludzkości?

Gość gość
Naukowcy na przykład więcej zrobili.

Gość gość
I wcale nie jestem zakochana w zachodzie, na dobrą sprawę to cały świat jest popsuty, ale wschód jest jeszcze mniej perspektywiczny i pożyteczny. Chętnie bym coś zmieniła na tym popieprzonym padole, ale mi nie "pozwolą", więc robię to w takiej skali, w jakiej jestem stanie.

Gość gość
No kolego, takie nawoływanie do eksterminacji jest ścigane przez prawo. Zgłaszam to i mam nadzieję, że już namierzają wasze IP "nadludzie"...

Gość gość
Wcale nie jestem nadludziem, w którym miejscu to napisałam? Mogę iść do razem z nimi. W końcu nie jestem zachodem.

Gość gość
I jestem DZIEWCZYNĄ, nikt tego jeszcze nie zrozumiał?

Gość gość
a ta nauka to by tak na tym zachodzie nie rozkwitła jakby nie arabowie,żydzi a nawet chińczycy,nawet nie wiadomo czy byłaby nauka,jedynie grecy mają zasługi ale dla mnie to nie są europejczycy chyba że geograficzni,nie są też zachodnimi europejczykami,zachód to germańska dzicz stepowa a nie jacyś genetycznie inteligentni nadludzie

Gość gość
Nawołujesz do ludobójstwa, niech się prokurator tym zajmie.

Gość gość
Mogę sobie tak uważać (i jest to PRAWDA, sam przyznaj) i mam w nosie, czy ktoś uznaje to za przestępstwo. I tak nigdy nie dojdzie do takiej eksterminacji, no chyba że Putin coś wymyśli.

Gość gość
Na szczęście skończyły się czasy anonimowości w internecie, a faszyzm jest ścigany.