Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 25

5 lat i koniec:(

Polecane posty

Gość gość 25

Chyba musze sie komuś wyżalic... oboje pracujacy... 5 lat razem.. i koniec...bo sobie babe z internetu znalazl:( nie moge tego przeżyc:(normalnie nie moge.nie umiem czemu akurat mnie to spotkalo? czemu kiedy wydawalo mi sie ze mam stały solidny zwiazek...prace...wszystko co chialam osiagnelam... a tu baba z internetu:(

Gość szkodnikpolski
Współczuję. Ale postaraj się zmienić myślenie - ciesz się, że zrobił to już teraz.

Gość gość
widocznie kiepska jestes i nic nie warta sad? but true...

Gość gość
Masz kotku peszka, a ten gosc to łajdak,tyle.

Gość gość
Miała dobre gadane ,po prostu .Ją też zostawi albo ona jego .Los jest sprawiedliwy :-D

Gość gość
prowo ewidentnie ukierunkowane na szkalowanie bab z internetu:-D ale poniekąd jest w tym 100% racji że z internetu to najgorszy syf

Gość ciekawski Jakub
oj i to z internetu po 5 latach współczuje Ci naprawdę ..... ale jakiś desperat jak znalazł na necie kobiete ... normalnie z twoim byłym muszę się spotkać na jakie strony w necie wchodzi .hehe Ale zobaczysz to z netu go zostawi i na pewno wróci do Ciebie

Gość gość 25
Nie moge sobie z tym poradzic:( Nie dosc ze w wieku 25 lat..mam [prace ze srednia krajowa... mam wyposażony dom...wlasne dobre auto..on tak samo własna firma.. wydawalo sie ze jest wszytko na dobrej drodze..dziecka tylko brakowało.. a tu takie cos:( czemu swiat sie wali kiedy wydaje sie ze wszytko jest tak doskonale.. przeciez ja osiagenelam to co inni maja ok 30-35 lat.. dałam sobie rade... NIE JESTEM JAKIMS TYPEM HISTERYCZKI CZY nastolatki przeżywajacej miłostki:( ale nie umiem sobie poradzic z tym:( Piszesz ciesz sie ze zrobil to teraz.. ale 5 lat.. ludzie w ciagu 5 lat zakładaja rodzine... czyuje sue tak jakbym była zona która została zdradzona,ktorej odebrano wsyztko to co bylo jej...bo pojawila sie nieznajoma,ktora byla lepsza,pytam samej siebie w czym jest lepsza..przeciez nie jestem jak kura domowa,dbam o siebie,nie jestem awanturniczka...a mimo to odkrylam wlasnie cos dzieki czemu rozumiem osoby ktorym swiat sie wali w jednym momencie:( ktos byl w podobnej sytuacji?

Gość gość
Matko, co za debile. A Wy skąd Jesteście? Też z netu, banda kretynek z kafeterii.

Gość gość
Ale my nie szukamy tu romansów w przeciwieństwie do ciebie, połgłówku

Gość gość
Ja mam taka sama sytuacje. Masz gg??

Gość gość
Pewnie mnóstwo ludzi było badż bedzie w takiej sytuacji .Cóż to za kobieta która bierze się za zajętego? Gdyby faceci w ten sposób myśleli toby ....ale najczęsciej myślą nie tą częscią ciała . Mogę Ci tylko tyle powiedzieć ,że takie zwiazki sie szybko rozpadają a faceci wracaja z podkulonym ogonem ...kwestia tylko czy takiego przyjac z powrotem ? Jak odnowic zaufanie i nie bac sie powtorki z rozrywki ..?

Gość gość
21.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale my nie szukamy tu romansów w przeciwieństwie do ciebie, połgłówku X Lepiej lekcje odrób, gimbazo.

Gość gość 25
" Pewnie mnóstwo ludzi było badż bedzie w takiej sytuacji .Cóż to za kobieta która bierze się za zajętego? Gdyby faceci w ten sposób myśleli toby ....ale najczęsciej myślą nie tą częscią ciała . Mogę Ci tylko tyle powiedzieć ,że takie zwiazki sie szybko rozpadają a faceci wracaja z podkulonym ogonem ...kwestia tylko czy takiego przyjac z powrotem ? Jak odnowic zaufanie i nie bac sie powtorki z rozrywki ..? " ****najwidoczniej kobieta która szukala chwilowej rozrywki,znalazła,a ze facet nie dosc ze dobrze usytuowany to i jak widac dał sie oczarowac jej epitetami to tylko na dobre jej wyszlo.Chcialabym zeby wyrzadzona krzywda wróciła do oprawcy...jednak..jak oszukac wlasne serce? kiedy kobieta jest istota kr******,jej jedyna obrona jest placz i duszenie tego wszytkiego w sobie..krzyki i pomowienia przeciez nic nie dadza..wiec co mi pozostaje?czekac az da mu kosza i przyjac z otwartymi ramionami mimo ze serce peka z bolu jaki zadał? uczuc przeciez nie oszukasz...jedni sobie poradza,zapomna zyja dalej.Inni beda dusili w sobie i kochali nadal mimo tego co im zafundowano.. co mam zrobic?byc twarda?pomyslec "ch*j wolal ja wiec niech spada" kiedy sie nie da bo serce bylo inne... mam olac i postanowic ze bede żyła dalej ? ciezko kiedy tyle wspomnien... znalesc sobie innego? kiedy nie umiem bo ten wydawał sie jedynym poczekac az czas zagoi rany? ile?ile czasu potrzeba..

Gość gość
Przede wszystkim skończyć gimnazjum.

Gość gość 25
kiedy kobieta jest istota kr***a* tak mialo byc

Gość gość
Hej kolezanko... Pisze do Ciebie! masz gg? Ja mam ta sama sytuacje

Gość gość 25
przykro mi,jestem tu jako osoba anonimowa i taka zostane

Gość gość
Szkoda bo moze mogly bysmy sobie pomoc