Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19rydzu20

Czy warto mieć kochanke

Polecane posty

witam mam problem .. o tuż przejde do rzeczy jestem chłopakiem ;p ok facetem mam 22 lata :D ... grunt to pozytyw -,- ^^ przejde do rzeczy .. mam kochanke ale tesknie za byla wiem ze po woli mogl bym coś od budować .. pytanie czy kochanka temu później nie zaszkodzi .. p.s: kochanka nie była powodem rozstania tylko moja głupota.. ;/ ;p

Gość gość1313
warto puknąć się w łeb!

mi by sie przydało to prawda .. dlatego prosze o porade ja wiem ze to forum a nie psycholog ;p ale zawsze to jakaś opinia... jak by nie było ...

Gość gość
Jesteś w związku ? Masz nową kobietę ,nie kochankę .

nie nie nie (Gość) mnie zle zrozumiał/ła chodzi o to że jestem sam sypiam z dziewczyną od pewnego czasu ale ustaliłem z nią że na chwile obecna nic z tego .. i jej to pasuje po za tym chciał bym odzyskać zaufanie .. byłej .. wiem że to skompliowane i nie odpowiedzialne .. stąd wpis na to forum żeby pomoc doświadczonych forumowiczów mi doradziła

Gość gość
No wiesz mów po prostu ze uprawiasz seks bez zobowiązań :-D Odstaw pannę z ktorą sypiasz a dopiero potem zacznij walczyć o byłą .Powoli .Moze Ci się uda .

wiedziałem że mogę tu liczyć na normalną odpowiedź dziękuje up^ ;p

Gość gość
a dlaczego z nią nie jesteś co zrobiłeś?

coż powiązałem jąz problemami rodzinnymi.. ;/ chodź wiedziałem że to może sie tak skończyć i cóż troche zwlekałem z pracą ...;/ jak to mówią mądry polak po szkodzie a co cie nie zabije to cie zmocni.. Tyle że coś co na pozur proste wcale takie nie jest.. Bo żeby coś zmienić musiał bym sie naprawde postarać przy tym uważać by jej nie zranić ani nie odstraszyć

Gość gość
Powodzenia ,a tak na marginesie to jestem bardzo przeciwna uprawianiu seksu bez zobowiązan .Tylko z miłości :-D

jak większość kobiet to normalna rzecz moim zdaniem ... dla mnie sex bez zobowiązań to taka forma ucieczki ... ^^ a dla was jest ... to... nie opisze xD