Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiaaaaaa

Dzisiaj termin porodu

Polecane posty

Gość gość
po 12 dniach od terminu z usg, nie mialas przenoszonej dzidzi? pewnie jak nie urodzi do 25 to lekarz ja wysle na ktg lub wywolanie

Gość gość
Mam termin tylko z usg bo po porodzie mialam niereg @ tak jak i przed, co 2-3 miesiące, karmiłam piersią ale udało się pierwszym strzalem :D

Gość Klaudiaaaaa
Lekarz chyba powiedzialby mi, ze mam chodzic na ktg, ale nic nie wspominal. Byłam u niego tydzien temu i powiedzial, ze wg niego nie urodze jeszcze przez 2 tyg i mam przyjsc do niego 25 to powie mi co dalej. Wydaje mi sie, ze da mi skierowanie do szpitala.

Gość gość
Mój lekarz nic mi nie mówił, ze mam chodzić na ktg. Chyba wspomniałby gdyby uwazal to za konieczne.. Na wtorkowej wizycie zapewne wysle mnie do szpitala na ktg albo bede musiala tam zostac (chociaz mam nadzieje, ze nie. Nienawidze szpitali ;/) Dziwna sytuacja dla mnie troche, bo wiele moich znajomych, ktore nie urodzily do terminu porodu, zglaszaly sie do szpitala na drugi dzien i zostawaly juz tam np na wywołanie. A mój lekarz nic nawet o tym nie wspominał.

Gość gość
ale bardzo dużo porodów jest wywołane nie potrzebnie, mysle ze lekarz wie co robi

Gość wifigdańsk
ale lekarz nie daje skierowania do rodzącej,.mozesz jechac bez skierowania.