Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra123456789

Szybka nauka j.angielskiego

Polecane posty

Gość aleksandra123456789

W tym poście chciałabym abyście napisali mi wasze sposoby na szybką naukę j.angielskiego. Chce żeby te sposoby były przez was sprawdzone i oczywiście skuteczne.Nie chce żadnych linków, ani stronek na których musiałabym się rejestrować. Zależy mi na czasie, dlatego bardzo was proszę o szybkie odpowiedzi. Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Gość maniek1
Angielski jest do d**y lepszy niemiecki

Gość gość
a myślałaś, żeby się zapisać na kurs? ja sama próbowałam różnych metod, żeby język przyswoić i jednak najwięcej mi dał kurs w Glossie. Lepiej się uczy języka, jak ktoś czuwa nad postępami i poprawia błędy.

Gość majonara
www.duolingo.com - darmowy kurs, jest super...

Gość lukrowanamuffinka
Fajny jest kurs angielskiego na http://langopolis.pl/. Świetna zabawa przy nauce. Jest tam mnóstwo gier i łamigłówek, więc nie nudzę się ucząc, bardzo łatwo się zapamiętuje słownictwo. I nie trzeba ślęczeć na książkami :)

Gość lennka_
Kiedyś myślałam, ze jak będę się uczyć w domu i będę korzystała ze znanych sposobów na naukę to będzie ok, ale jakoś mi ta nauka nie szła. Ale jestem teraz na kursie angielskiego w szybkich kursach i powiem szczerze, że jest różnica. Może jakiś kurs?

Gość gość
A co z metodą 1000 słówek? Ktoś coś?