Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy spacerówka

Polecane posty

Gość gość

Ile miesięcy miało wasze dziecko jak zaczęło jeździć w spacerówce ?

Gość gość
3, gondola nam się zepsuła, a konkretnie mąż pociągnął za pasek który się urwał-w 100% jego wina, spacerówka była rozkładana na płasko, było cieplutko bo kwiecień i od wtedy jeździł w spacerówce.

Gość gość
niecałe 5 mcy, w gondoli się wściekał że nic nie widzi. jeździł w spacerówce, ale takiej "prawie położonej" mamy trzy stopnie regulacji. no i dzieki temu przestal sie drzeć na spacerach.

Gość gość
starszy syn mial ok 4 mies. oczywiscie spacerowka przeznaczona od urodzenia. z drugi dzieckiem tez mam zamiar tak zrobic.

Gość pierwotniaki
6 miesięcy, spacerówka rozkładana na płasko

Gość gość
Mój syn urodził się w grudniu, w czerwcu jak już siedział samodzielnie zamontowałam spacerówkę. Córka też jest z grudnia,spacerówkę zamontuję jak też będzie sama siedzieć.

Gość gość
6,5 m-ca

Gość gość
6mcy,tez mielismy spacerowke rozkladana na plasko ,w gondoli juz mu sie nudzilo i sie nie miescil :)duzy facet z niego

6 miesięcy , przeważnie dziecko wtedy juz siedzi w miarę " sztywno " I jest ciekawe świata . W gondoli nic nie widać :-)

Gość Justann
Jakieś 7,5 i zwlekaliśmy jak najdłużej bo była zima, więc lepiej się sprawdzała gondola. Inna sprawa, że mamy sporą gondolę (Jedo FYN), więc dało rady.

Gość gość
Jak to dziecko się wścieka w gondoli, bo nic nie widzi? Nie macie takiej ze stopniami regulacji? Ja woziłam długo, gdzieś do 8 m-ca, bo gondola miała regulację i córka w niej siedziała

Gość gość
ja w wieku 5 miesięcy jakoś ale mój synek był duzy,ale nadal woziłam go na leżąco

Gość gość
Ja wozilam do 6 m-ca na lezaco, potem na polsiedzaco a na siedzaco jak mala miala prawie 9 miesiecy-wtedy zaczela siadac sama z lezenia