Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Wy macie do konkubin

Polecane posty

Gość gość

nie znosze nietolerancji, o co mnie to obchodzi czy ktos ma małemstwo czy nie, czy jest gejem lesbijka i czy chce wziąć slub ? NIC MNIE TO NIE OBCHODZI Czytam jakis glupie watki o nieformalnych zwizkach, ludzie co Wam do tego ?

Gość gość
mnie to nie interere, a homoseksualiści powinni móc adoptować dzieci.

Gość gość
zazdrość?

Gość gość
zoofilia jest zabroniona kretynko.

Gość gość
wyjasnij mi jak mozna nawet porownac konkubinat czyli nieformny zwiazek dwoje ludzi do zboczen seksulanych ?

Gość ex_debill_konkubina
porównywanie konkubinatu do zoofilii... no pieknie, chyba coraz bardziej zaczyna mi się podobać określenie konkubina, bo żona zaczyna być obraźliwe w kontekście tego, co niektóre z żon sobą reprezentują:)

Gość gość
znam nie jedną żonę, która jest taką k***ą, że się w pale nie mieści... i wiele konkubin takich, że niejedna żona nie ma podskoku.

Gość gość
co jest złego w konkubinacie?

Gość ex_debill_konkubina
wyjasnij dlaczego konkubinat jest nienormalny?

Gość gość
a jesli ja i partner nie mamy czasu na ślub to też jesteśmy przez to niemoralnymi zboczeńcami???

Gość gość
pedalstwo to moze zboczenie dla Ciebie, bo dwpch gejow czerpie ztego przyjemnosctaka jak ty z normalnego seksu i nikt nikogo nie zmusza do niczego. I gdzie tu k******o ? toz kurestow to sprzedaz swojego ciała. A juz zupelnie nie rozumiem tej nagonki na konkubinat, co w nim gorszego od małzenstwa ??co ????????

Gość gość
Dlaczego jest nienormalny? Z prostego względu- konkubinaty tworzą ludzie zacofani i ciemnogród totalny, który cofając się do czasów jaskiniowców traktuje rodzine jak stado zezwierzęcając się po całości. Człowiek to istota wyższa, cywilizacja idzie do przodu a ktos koniecznie chce zyc jak zwierzę, które do szczęścia żadnych formalnosci nie potrzebuje ;)

Gość gość
Chyba nie wiesz co to kur..stwo. Sprawdź w internecie jak umiesz. Chociaż nie olśnij mnie czemu tak uważasz?

Gość gość
ale co ma leszego w sobie formalny zwiazek od nieformalnego ? to jakby traktowac cudze dzieci jak tredowate bo nie sa moje, formalnie nie sa moje.Nie wazne ze to teaz dzieci, ludzie

Gość gość
gość 13:55 nie myl k******a z prostytucja czy byciem d****** bo to kolosalna róznica. Tak zajadle bronisz pederastó? Cóz... kobieta bzykajaca się z psem czy koniem też wraz z owym partnerem odczuwa przyjemność seksualną ;) ale nie nazywajmy tego NORMĄ :D

Gość ex_debill_konkubina
o bosz.... idź się leczyć trolu malutki, bo jedyne co jest nienormalne tutaj to ty, po tym co piszesz nie widać, żebyś była jakąkolwiek istotą wyższą, przeciętna młapa błyszczy intelektem przy tobie:)

Gość gość
"zwierzęcy" to Ty masz tok myślenia

Gość gość
gość Dlaczego jest nienormalny? Z prostego względu- konkubinaty tworzą ludzie zacofani i ciemnogród totalny, który cofając się do czasów jaskiniowców traktuje rodzine jak stado zezwierzęcając się po całości. Człowiek to istota wyższa, cywilizacja idzie do przodu a ktos koniecznie chce zyc jak zwierzę, które do szczęścia żadnych formalnosci nie potrzebuje oczko.gif x A Tobie, o oświecona istoto, do tego żebyś z jaskiniowca stała się człowiekiem cywilizowanym potrzebne było błogosławieństwo księdza czy urzędnika stanu cywilnego? Nie wiem czy jesteś cywilizowana, ale mam pewność, że IQ niczym nie róznisz się od ameby.

Gość gość
ja mieszkam w Nimczech,mam tez rodzine w Holandii i tam takich sie nawet nie porusza.kazdy zyje jak chce,powodow moze byc 1000 dlaczego ktos nie chce slubu i nikomu nic do tego.

Gość autorka to ja
Geje czy lesbijki nikogo do niczego nie zmuszjaa, rozumiesz to ??? pedofil i zoofil zmusza dziecko czy zwierze to seksu, widzisz roznice ? I co Cie razi w gejach czy konkubinach, co robia takiego zeby ich tak traktowac ? Co robia Tobie personalnie, komu i jak szkodza, napisz

Gość gość
Ja mam normalny tok myslenia. Potrafię rozróżnić dobro od zła i nie nazywam g***a fiołkami.

Gość gość
a przepraszam, czy zwierze ci powie, ze nie chce seksu? Nie, dlatego zoofilia jest zabroniona kretynko. tak samo jak g***** czy pedofilia. Dzizas, kretynki tu siedza.

Gość gość
ktos wyatkowo durny zrownuje zoofilie z konkubinatem. Konkubinat jest dobrowlny, zwierze wolnej woli wobwc czlowieka nie ma. Konkubinat, czyli wspolzycie dwoga ludzi jest zgodne z natura, czlowieka ze zwierzeciem - nie. Nikt nikomu nie kaze zyc w konkubinacie, tak samo, jak nie ma przymusu zawierania malzeństwa. Ja mam meza, bo taki zwiazek wole,jesli ktos woli konkubinat- mnie tym krzywdy nie robi, wiec nie widze powodu,zeby sie go czepiac.

Gość gość
zoofil nie zmusza zwierzęcia do seksu- zwierzę równiez ma z tego przyjemność. wiec od pedalstwa jak dla mnie nie rózni się to niczym. A o pedofilach nie pisałam.

Gość hehehehehheheheheh
"gość zoofil nie zmusza zwierzęcia do seksu- zwierzę równiez ma z tego przyjemność. wiec od pedalstwa jak dla mnie nie rózni się to niczym. A o pedofilach nie pisałam." lecz sie lecz!!!!! bo niedobrze mi sie robi jak to czytam .

Gość gość
zwierze ma taką samą przyjemność jak gwałcona kobieta. Weź sie p*****lnij w łeb....

Gość gość
w dyskusjach na forum na ogol jest tyle samo napasci mezatek na konkubiny co i w druga strone. Moze dlatego,ze jak to w dyskusji, kazdy przedstawia swoje racje, nie zawsze elegancko. Ale generalnie ludzoipm jest wszystko jedno, kto w jakim zwiazku zyje. Dopiero jak ktos zapyta - to owszem, mowi, dlaczego wybral taki a nie inny zwiazek ( a wiec dlaczego uwaza go za lepszy)

Gość gość
a ja patrze realnie na pewne sprawy i slubu nie wezme,bo slub to zadna gwarancja na szczescie.dzieci nie planuje wiec dylematy typu´´jakie nazwisko´´nie wchodza w gre.

Gość chlamydia
ja też sie cały czas zastanawiam o co chodzi z tym hejtowaniem konkubin. A g***o cię obchodzi jak kto żyje... Ja sama mam męża, ale nie mam nic przeciwko konkubinatom... Co to kur**a za różnica czy się ma kawałek papieru?? A do tej mądrej co to napisała że konkubinat to kur****two, to powiem CI tak... Kur***ić to i mężatka się może. Świstek papieru jeszcze z żadnej Ku***wy hrabiny nie uczynił. Ot!!

Gość gość
Ależ oczywiście, ze sam slub nie jest gwarancja na szczeście! Zgadzam się co do tego w 100% Do małżeństwa trzeba dorosnąć i dojrzeć (wiek nie ma nic do rzeczy oczywiscie) a także mieć kręgoslup moralny, którego własnie konkubinom i konkubentom brakuje ;)