Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka ma psa i na spacerze po sraniu wystawały mu jakieś nitki z odbytu

Polecane posty

Gość gość

najpierw próbowała mu to przydepnąć i żeby wylazło ale sie nie udawało , pózniej wzięła patyka i go ganiała po placu zabaw bo on nie chciał sobie dać tego wyciągnąć , ciągnęły się za nim jakby włóczki i wlazł z tym do mieszkania .......

Gość gość
super

Gość gość
tasiemiec robal napewno

Gość gość
dlatego jestem przeciwko trzymaniu psów w domu

Gość gość
ja p*****l ehahahha, pies ma robaki po prostu

Gość gość
tasiemiec do weta ! zarazliwe

Gość gość
zgadzam sie to napewno tasiemiec do weta po tabletki szybko

Gość gość
zezarl z gownem robala i przyniosl teraz do domu i mu wylazi teraz z dópy

Gość gość
to nie tasiemiec to glisty psie tasiemiec nie wygląda jak nitka czy wełna predzej wydląda jak rozpłaszczony i pofalowany makaron

Gość gość
noo naewno zezarl gdzies gowno zarazone tasiemcem zasranym, napewno te gowno bylo ludzkie, psy najbardziej lubie zrec ludzie gowna i tarzac sie w nich

Gość gość
koniecznie odrobaczyć psa! bo będzie zarazał jajami pasożyta wszystko wokól a dzieci z podwórka to pierwsze ofiary no i oczywiście domownicy domowników też trzeba przebadac

Gość gość
poszła z nim do łazienki żeby mu to wyciągnąc i wyciągała mu to z od-bytu a pies na nią szczekał , dziamkał i dziwnie sie zachowywał, nie chciał żeby mu to wyciągać i wywaliła to do kosza ,teraz pies siedzi na dywanie , dla mnie to obrzydliwe że takie coś łazi po mieszkaniu , tym bardziej że wcześniej widziałam jak ten pies masturbuje się o dywan swoją szminką , wyleciało mu białe i on to zlizał sobie ze szminki i z dywanu i ten dywan leży a ja siedze w tym pokoju :O przeciez to obrzydliwe dlaczego ludzie trzymają psy w domu ? :O

Gość gość
psy sa obrzydliwe nie wszystkie ale wiekszosc kiedys lubilem psy ale jak sie przyjrzalem gruntownie ich zachowaniom to mi obrzydly skutecznie :O pieprzone pasozyty darmozjady malo ktory jest naprawde madry i fajny

Gość gość
dlaczego nie odrobacza się ludzi raz na pół roku? przecież ludzie są też zarobaczeni lekarze bagatelizują problem woląl leczyć wysypki, kaszel, biegunki a przecież to są objawy posiadania pasożytow

Gość gość
dokładnie ludzie to brudasy trzymaja psy śmierdizeli w domu jeszczekąpią sie w tej samej wannie psy śmeirdza zawsze są brudne śmeidzące z pyska im czuc puszczaja bąki jak to to trzymac w mieszkaniu

Gość gość
obowiązkiem każdego właściciela psa jest odrobaczanie minimum raz na pół roku gdyby wszyscy sie stosowali do tego place zabaw były by bezpieczne dla dzieci

Gość gość
odwrotnie! psi pysk jest jałowy- w porównaniu do o***tu w psiej ślinie znajdują się związki zwane przez ludzi antybiotykami w czasie wojny, dgy nie było leków na linii frontu trzymano psy, których zadaniem było lizanie ran żołnierzy dzięki temu rany były dezynfekowane i goiły sie bez antybiotyków

Gość gość
Do tego liza se jaja ale juz mnie ch... strzela jak taka pancia albo pancio caluje pozniej pieska albo daje lizac sie po twarzy. Noooo ku...rzygac sie chce.

Gość gość
ocieral d**e a nie mastrurbowal sie, dopa go swedziala od tej robala, biedny pies a robala nie do smietnika bo wylezie do smietnika i wejdzie ci do zupy

Gość gość
nooo najpierw zezre ludzkie gowno potem lize sobie dope i wyciaga tego robala a czloeik caluje go w gebe i zaraza sie tym gownem potem a potem dzieci lapia, jak mama nie umyje rak i zrobi im jedzenie

Gość gość
zeżarł dywan

Gość babaZEwsiii
Pies to k... do kojca na dzień i po podwórzu w nocy i co miesiąc podwórze gruntownie sprzątać z odchodów, żeby nie było zarazy. Odrobaczanie, odpchlanie, szczepienia i wszystko gra.

Gość gość
psy sa ladne ale maja ch.. zachowanie

Gość gość
prawie cała populacja ludzka jest nosicielem pasożytów, nawet sobie nie zdajecie sprawy że je macie poczytajcie! psy są bynajmniej odrobaczane a ludzie? to ludzie są nosicielami jaj pasożytów nie myją rąk po wyjściu z wc żyją w dużych skupiskach a baseny? smakuje wam woda ,która przed chwilą obmywała o***t pana pływającego obok?

Gość babaZEwsiii
przypomniało mi się jak odwiedziłam koleżankę w wielkim mieście. Ona miała dwa psy na 54 metrach. Mówiła, ze je odpchliła ale coś mnie po stopach pogryzło... W całym domu waliła ta ich karma. Jak się wchodziło z powietrza to chciało mi nos upie...ić . Na dodatek nauczone były pchać się w pościel. Ona spała z jednym a drugi chciał do mnie wskakiwać w bety. GOniłam dziada na podłogę. W ostnia noc jednak się władował i spał w nogach. Ale już nic powiedziałam, bo już miałąm i tak jechać. Teraz ona wzięła trzeciego.... ja nie wiem jak oni tam żyją. Ona z facetem, dwóch synów i trzy psy.

Gość gość
psa miejsce jest w kojcu zwlaszcza duzego

Gość gość
jaja glisty ludzkiej larwy przemieszczają się do dród oddechowych-powodują suchy , uporczywy kaszel wtedy właśnie zarazamy inne osoby

Gość gość
moze ty masz robale ale nie ja

Gość gość
"Nitki"? A dokładnie co? Może być trawa (pies ją je). Naprawdę, jak czytam co niektórzy piszą to niemogę uwierzyć ilu głupoli łazi po tym świecie, i drugie tyle którzy posiadają psa. Szkoda psów bo ludzie to głupole.

Gość gość
jaka trawa, nie znasz tematu to sie nie odzywaj