Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leki na recepte na odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Istnieja jeszcze jakies? czy zostaly juz tylko suplementy i tabsy z czarnego rynku? pytalam swojego lekarza, ale stwierdzil, ze wszystkie zostaly wycofane. jak to jest?

Gość gość
Sa jakies?

Gość gość
Up

Gość gość
kiedys jak bylam otyla przepisywano mi MERIDIE 15, ale z tego co czytam zostala wycofana, byl jeszcze lek na litere O ... wywolywal biegunki tluszczowe (nie stsosowalam go), ale nie moge nic znalezc w necie, wiec pewnie tez wycofany. I tyle z lekow dostepnych na recepte w Polsce byly dostepne te dwa. W Czechach mozna dostac nadal ADIPEX z tego co wiem :)

Gość gość
o mam Xenical (orlisat) - no ale jak pisalam wycofany ...

Gość gość
Ten orlistat rowniez wycofali. *ebane koncerny farmaceutyczne specjalnie wycofuja, aby zbijac kase na suplach. a jak zalatwic ten adipex? Z polska recepta do Czech, czy na miejscu prosic o recepte? Czy tez tam nie trzeba recepty.

Gość gość
jest wiele ogloszen w internecie, ktorzy nielegalnie z Czech sprzedaja ten lek. niestety wielu oszustow :( ja zanim trafilam na godnego polecenia sprzedawce wiele razy sie nacielam. z tego co wiem to polscy lekarze wypisuja recepty na adpiex, sa one realizowane w Czechach. a swoja droga tak o nas unia dba, ale to ze chemii w zarciu jest tyle, ze za jakis czas wszyscy bedziemy swiecic to jest OK, a ze w leku jest troche fentermina (pochodna amfetaminy) to bach, ja wycofali ;)

Gość gość
Nie ma chemicznych leków na odchudzanie,co za pomysł: http://wiadomosci.wp.pl/kat,8173,title,Afera-w-sluzbie-zdrowia,wid,16428264,wiadomosc.html

Gość gość
Mniej żreć i więcej się ruszać.

Gość helaa23
Bez odpowiedniej diety i podejścia mentalnego nie osiągniesz niczego stosując tylko i wyłącznie tabletki. Trzeba do tego dorzucić jeszcze trochę ruchu oraz zmiany w diecie. Nie myśl tylko, że będziesz musiała się głodzić. Nie, to nic z tych rzeczy. Chodzi mi tutaj bardziej o to, żeby wyeliminować pewne produkty z diety i zastąpić je nowymi. http://supershape.pl/ Możesz skorzystać z planu SuperShape, który opracowaliśmy specjalnie dla kobiet, które są zapracowane i nie mogą poświęcić zbyt wiele czasu na aktywność ruchową.