Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZADZWONIĆ DO NIEGO?

Polecane posty

Gość gość

posprzeczałam się ostatnio z moim facetem,ale z ostatniej rozmowy wynikało że wszystko jest już w porządku, lecz on nie odpisuje mi (od dzisiejszego ranka) na smsa, co mam robić czekać aż to on się odezwie czy wydzwaniać do niego do skutku (tzn. kilka razy w ciągu dnia np. jutro. Dodam że on niedługo (w następnym tyg.) wyjeżdża za granicę a ja chciałabym go jeszcze zobaczyć zanim wyjedzie. Wydarłam się na niego ponieważ poświęca mi za mało czasu a poza tym coś mi się wkręciło że może spotyka się z kimś innym, na szczęście okazało się że to nie prawda (dodam że takie jazdy mam przez tabletki anty). Po kłótni chciał na drugi dzień przyjechać ale ja nie miałam czasu (chociaż powiedział że tak i tak przyjedzie - ale oczywiście nie przyjechał)

Gość gość
lepiej daj mu od siebie odpoczac

Gość gość
jemu tez powinno zalezec, zeby sie z toba zobaczyc przed wyjazdem, wiec odczekaj troche, daj mu zadzialac. nie badz baba - bluszcz

Gość gość
ma na imie przemek??

Gość gość
nie nie me na imię Przemek, a co?

Gość gość
Justyna daj mu spokoj on ma laske na oku a ciebie chce zostawic juz na dobre:(

Gość gość
Od kiedy przez tabletki anty ma się jazdy, że facet zdradza? Bo ja biorę tabletki anty od jakichś trzech lat i jeszcze nie zauważyłam takich skutków ubocznych..

Gość gość
Chodziło mi o to że odkąd je biorę zrobiłam się bardziej wrażliwa, wszystko wyolbrzymiam, wszystko mnie denerwuje, i płacze z byle powodu

Gość gość
To zmień tabletki, bo samo Ci raczej nie przejdzie ^^