Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominnikaa

Ginekolog

Polecane posty

Gość Dominnikaa

Witam, mam nadzieje, ze pomozecie mi z moim problemem. Otoz jestem w 5 tyg ciazy, chcialam by moja pani ginekolog w przychodni sw. Zofii w Warszawie prowadzila moja ciaze, ale okazalo sie, ze przychodni skonczyl sie kontrakt :/ O dobrego ginekologa dzis trudno, wiec stad moje pytanie. Czy moglybyscie polecic mi jakiegos dobrego lekarza w ramach nfz w Warszawie? Bardzo prosze, jestem teraz przerazona brakiem lekarza :(

Gość gość
kontrakt skonczyl sie w lutym? na początku roku??? dziękujemy Ci wielki Tusku!!

Gość gość
Polecam przychodnie na starynkiewicza, szpital stary ale wdzyscy zyczliwy, na pierwszs wizyte tez troche sie czeka ale pani w rejestracji pyta czy cos sie dzieje itp. Jak ja sie umawialam na pierwsza wizyte to zostalam zapisana od razu na usg w 12 tyg

Gość Dominnikaa
Ok dzieki poszukam w necie namiarow :) a i jeszcze jedno pyt moze i jestem przewrazliwiona ale to pierwsza ciaza wiec wszystko mnie niepokoi.. Czy mialyscie bole w podbrzuszu na poczatku? Takie jakby skurcze, lub bole okresowe?

Gość gość
Tak mialam w kazdej ciazy, teraz juz trzecia

Gość Dominnikaa
Troche mnie uspokoilas :) a mozecie jeszcze jakiegos lekarza polecic? Wiem, strasznie marudze ale zawsze lubie miec wybor i jakis plan B w razie co :)

Gość gość
Gdybys chciala rodzic na Inflanckiej to tam jest masę lekarzy w przychodni (kumpela chwaliła, a ja tam "tylko" rodziłam).

Gość gość
Ale na Inflanckiej co wizyte bada cie inny gin, oni prowadza ciaze ale nie gwarantuja ze bedzie ten sam gin

Gość gość
Hmm chyba bym sie sklonila bardziej ku inflanckiej, choc to niekomfortowe zeby co chwila badal inny lekarz, no ale juz chyba lepsze to niz to co sie naczytalam o szpitalu na starynkiewicza... Juz zaczynam glupiec, jeszcze tyle czasu do porodu ale z drugiej strony szybko to zleci, a ja czytam, czytam i czytam te okropne opinie i zaczynam wpadac w panike jak to bedzie heh :)

Gość Dominnikaa
Az sie nie podpisalam z tego wszystkiego :p

Gość gość
Ja czytalam same dobre opinie o starynkiewicza. Za to kiepskie czytalam i slyszalam o inflanckiej :) zreszta moim zdaniem to zalezy na co kto zwraca uwage.. starynkiewicza to stary szpital i nuektorym ten fakt przeszkadza, ale maja III stopien referencyjnosci jesli chodzi o poloznictwo i neonatoligie, sa w stanie pomic skrajnym wczesniakom. Natomiast inflancka odbiera porody po 35 tc

Gość gość
Moim zdaniem za bardxo wszystko przezywasz, szpital to szpital a lekarz to lekarz. Idz tam gdzue masz blisko w miare i sa terminy