Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaklopotananananan

Bezpłodny facet a zajście w ciążę

Polecane posty

Cześć, nie będę owijać w bawełnę tylko od razu powiem co mam na myśli :) Więc tak, od dłuższego czasu spotykam się z facetem (on jest bezpłodny), wiec uprawialiśmy kilka razu seks bez zabezpieczenia ( pierwszy raz trzy tygodnie temu) Od kilku dni moje brodawki się powiększyły i zabarwiły się na ciemny brąz, do tego jestem bardzo senna, jajniki mnie bardzo bolą, mam nudności i dodam, że do spodziewanego okresu został mi jeszcze tydzień. Powiedzcie mi czy zajście w ciąże w tym wypadku jest możliwe?

Gość gość
A skąd wiesz, że faktycznie jest bezpłodny? Widziałaś jakieś wyniki badań, które by to potwierdziły?

Gość gość
Równie dobrze moze to być owulacja.

Gość poli30
dlaczego myśli ze jest bezpłodny,robił jakieś badania?...bo jeśli myśli że miał świnkę i dlatego jest bezpłodny to spodziewaj się ze możesz zostać mamusią...też znam chłopaka który jest owocem niepłodności spowodowanej swinką

Gość gość
Bezpłodny, nie ma jąder, ma podwiązane coś tam przez operację? W innym przypadku, to chyba nie ma 100% bezpłodności, zawsze jakiś tam plemnik może powstać w jądrach i wyjść na zewnątrz.

Gość gość
Takie zaświadczenie to każdy k****arz sobie może wydrukować, żeby durna psita dawała bez gumy :P

Gość gość
Nie chcę wszystkich kobiet obrażać, bo są i rozgarnięte, ale większość jest gorsza od zwierząt, zwyczajnie głupsza, zupełnie odmóżdżona :D

Gość gość
Marysia dziewica bez chlopa zaszla a ty z chopem niezajdziesz?:-)

Gość gość
mojej sąsiadki facet tez miał zaświadczenie ze jest bezpłodny. Bzykali sie bez zabezpieczenia i wpadli.Lekarz powiedział że jest to możliwe bo miał jakies zapalenie jader czy czegos tam i wtedy sie wytwarza wiecej plemików czy jakos tak wiec mozna