Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpakowałam się w kłopoty..

Polecane posty

Gość gość

Miałam bardzo nieciekawą sytuację w domu rodzinnym przede wszystkim z powodu ojca alkoholika, który mnie bił. W każdym razie mam takiego kolegę, trochę starszego ode mnie. Sam mieszka i pracuje. Opowiedziałam mu o moich problemach i zaproponował mi wsparcie i pomoc, nawet zaproponował żebym się do niego przeprowadziła w zamian za przyjaźń. Głupio mi było przystawać na to ale przy najbliższym pobiciu uległam i się zgodziłam. Na początku było w porządku ale on trochę przegina. Była taka sytuacja, że obudziłam się rano, a on leżał obok w moim łóżku i głaskał mi udo. Kiedyś zapytał czy byłam już intymnie z mężczyzną.. Robi mi czasem śniadanka do łóżka, zabiera czasem do restauracji, kupił mi kotka ponieważ uznał, że byłam ostatnio smutna i że zwierzaczek dobrze mi zrobi. Później dał mi w prezencie bardzo drogi telefon - iPhona. Nie chciałam tego przyjąć ale nie dał mi odmówić. Załatwił mi też pracę u siebie w firmie. Ostatnio też często mnie łapie i przytula na przykład. To nie jest tak, że mieszkam sobie u niego zupełnie za darmo bo zajmuje się obowiązkami domowymi, gotuje. Teraz odkąd mam pracę dokładam się do rachunków. Nie ukrywam, że bardzo mi pomógł i jestem mu wdzięczna za wszystko jednak trochę niepokoją mnie jego intencje. Boję się teraz co według niego ta przyjaźń oznaczała..

Gość gość
A boisz się,że cię skrzywdzi? Znasz go bardzo dobrze? Powiedz,że nie chcesz psuć przyjaźni i się z nikim wiązać... skoro jest przyjacielem powinien zrozumieć.. nawet jak by był nie władował by ci się do łóżka bez pytania i nie łapał by cię gdzie popadnie.. porozmawiaj z nim i to poważnie,bo może to się dla ciebie skończyć nie przyjemnością. Jeszcze taka sytuacja z ojcem coś o tym wiem.. wszędzie lepiej niż z ojcem alkoholikiem i ciągłymi awanturami.

Gość gość
On po prostu myślał że sobie ciebie kupi, weźmie biedną laskę do domu i będzie mu dawać d**y. Jakby ktoś mnie zapytał czy 'byłam już intymnie z mężczyzną' to w skarpetkach bym wiała, bo to tekst jak 50 letniego zboczonego chłopa

Gość gość
a bylas juz intymnie z mezczyzna?

Gość gość
a bylas juz intymnie z męszczyznom?

Gość gość
dobrze, że poprawiłaś błędy ortograficzne w poście:D:D

Gość gość
a bylas juz intymnie z menżczyzną ?

Gość gość
a bylas juz intymnie z menrzczyzną ?

Gość gość
a bylas juz intymnie z menszczyznom ?

Gość gość
a bylas juz intymnie z męszczyzną ?

Gość ile macie lat
?

Gość gość
Autorko, zaraz, zaraz...coś tu nagmatwałaś! Przyjaciel dał Ci schronienie i dobrze, tylko, czy Ty jasno nakreśliłaś granice zpoufalania się? Czy z jednej strony pochlebia Ci jego zapobiegliwość i nic nie robisz w tym kierunku jeżeli Tobie to nieodpowiada? Bawisz i dajesz mu nadzieję po to, aby się później na niego wypiąć? Podarował Ci kotka a Ty je przyjęłaś? Skoro tak, to dajesz człowiekowi pomieszane sygnały. Z jednej strony głaszczesz go po policzku, a z drugiej strony myślisz jakby mu przyłożyć! Ile Ty masz lat? 5? Jeżeli takie sytucje nie są komfortowe dla Ciebie, i na nic nie liczysz, to dlaczego zwodzisz i zabawiasz się jego kosztem? To pochlebia i łaskocze Twoją próżność? Czego oczekujesz? Myślę że przyjaźń dawno przeszła w nowy etap. On Cię adoruje, daje Ci co zdrozumienia że znaczysz dla niego coś więcej, a Ty, jak durna i bezmyślna osoba zastanawia się "co to znaczy"! Sama pozwoliłaśmu się adorować. On Ci pomógł a Ty? Na co liczysz? Jeżeli z tego może wyjść związek, to gratuluję, ale proszę Cię, nie udawaj niewinnej idiotki i nie rób człowiekowi nadzieji jeżeli nie ma w tym przyszłości.

Gość gość
Znamy się rok.. Mam 20 lat, on jest 9 lat starszy..

Gość gość
Musisz z nim bardzo szczerze porozmawiać i powiedzieć, że nie chcesz związku, że umawialiście się na przyjaźń, a jeśli on się nastawił na coś więcej albo się zaangażował uczuciowo, to wg mnie powinnaś się od niego wyprowadzić, chyba, że on obieca, że przestanie tak się zachowywać i poprzestajecie na koleżeństwie/przyjaźni. Powiem Ci, że z tą przyjaźnią damsko-męsko to trochę kiepsko.

Gość gość
to jest wprost niesamowite jak ludzie łykają kazdy kit:-D przeciez to knot sklecony przez jakąs nudzącą sie lub nudzacego forumowicza,ewentualnie przez moderację:-D:-D

Gość gość
Dlaczego od razu kit? Dość życiowa historia, ja też umawiałam się z facetami na relacje kolega-koleżanka/przyjaciele, a po czasie zaczynały się wdzierać inne uczucia i dwuznaczne gadki też akurat z ich strony, z tym, że nie mieszkałam z nimi.

Gość gość
a po czasie zaczynały się wdzierać inne uczucia i dwuznaczne gadki też akurat z ich strony, z tym, że nie mieszkałam z nimi. xxx to ilu facetom pozwalałaś sobie kupować prezenty?

Gość gość
Najbardziej boję się tego, że jemu może chodzić o seks.

Gość gość
nie "może chodzić" tylko "chodzi"! pakuje w gówniarę kasę i nic w zamian? to gdzie ma spuszczać z krzyża skoro już zapłacił?

Gość sandra3samotna
porozmawiaj z nim szczerze. bądź kulturalna i rzeczowa. Zastanów się czego chcesz? I przestań przyjmować od niego te prezenty!!!!

Gość gość
ale ona chce dostawać prezenty - tylko nie przyjmuje idiotka do wiadomości, że tych prezentów nie dostaje się za darmo! - trzeba je w wyrku odpracować!

Gość gość
Nie prawda! Nie oczekuje od niego tych prezentów. Godziłam się tylko na wspólne mieszkanie ale gdy on mi coś podarowuje to odmawiam ale on nalega i wciska mi te prezenty. :o

Gość sandra3samotna
Chociaż prawda jest taka, że niektórzy mężczyźni kupują różne rzeczy kobietom bo im to sprawia przyjemność i uważają, że to naturalne. Sama znam taki przypadek. A to głaskanie po udach.. no coż jakby chciał to pewnie juz by ją zg****ił. Dziewczyna, która mieszka u obcego faceta, raczej nie ma gdzie pójść. Tym bardziej, że on wie o jej problemach w domu. Z pewnością nie jest zwyrodnialcem - przecież jeszcze jej nic nie zrobił. Może się zakochał? A może ma ochotę na seks? Może na seks i związek? Przecież ma już kobietę w domu. Jeszcze raz do autorki - przemyśl to wszystko, a najlepiej z nim porozmawiaj i dowiedz się czego on tak naprawdę oczekuje. Nikt na forum Ci tego nie powie.

Gość gość
Dokładnie! Wiedział o całej mojej sytuacji i problemach rodzinnych, wiedział, że jeśli wyprowadzę się do niego to rodzice raczej mnie z powrotem nie przyjmą.. Martwię się trochę czy tego faktu nie wykorzystał.

Gość gość
jesli nie chcesz seksu musisz mu o tym powiedziec, w akcie desperacji poszlas do niego, znam to skas, tylko ze albo dasz mu seks albo musiszz odejsc, bo to sie dobrze nie skonczy dla cibie jesli zostaniesz u niego, on chce seksu

Gość gość
Musisz sobie odpowiedzieć co wolisz? Być bita w domu przez ojca czy wolisz być może i fajny sex?

Gość gość
on jest chociaż przystojny?

Gość gość
Hmm.. Owszem, jest przystojny ale nie umawiałam się z nim na seks za mieszkanie. Nie poszłabym chyba do niego gdyby mi coś takiego zaproponował w prost. :( Nie chcę tracić dziewictwa w takich okolicznościach.. :(

Gość gość
niedlugo u niego pomieszkasz

Gość sandra3samotna
to mu o tym powiedz, jeśli jest normalny to zrozumie. kobieto porozmawiaj z nim!