Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko mojego partnera

Polecane posty

Gość gość
Pewnie masz rację

Gość gość
to nie jest tak,ze masz się nie wtrącać,bo powinnaś,wszyscy tworzycie rodzinę,specyficzną ale jednak,uciekanie nic nie zmieni,ale serio jakbyś czas spędzała solo z jego synem to ojciec nie odbierze tego,że unikasz jego dzieci a może skuma ze z chłopcem jest ci po prostu milej spędzać czas niż z córką a i dziewczynka skuma,że nie bierzesz jej bo jest niegrzeczna,a chłopiec jedzie z tobą gdzieś tam bo jest grzeczny i ciebie słucha i zasłużył tak też jej to tłumacz i partnerowi też.

Gość bagno jest wszedzie
zmienić partnera, jest niedorozwinięty, To mały chłopiec który narobił dzieci i nie potrafi ich wychować :D Kiedyś ucieknie od Ciebie... Ciesz się jeśli sama nie potrafisz tego zrobić :D

Gość gość
40-letni facet jest juz raczej uksztaltowany i nie zmieni sie ot tak, bo ty tego chcesz (nawet jesli masz racje). Sytuacja ciezka, a wyjscia sa dwa: odejsc albo pozwolic by w twoim domu rzadzilo rozwydrzone dziecko. P.S. Bardzo irytujace dla niektorych czytajacych sa zaimki dzierzwacze pisane duza litera.

Gość gość
Dziękuję za wyszystkie wypowiedzi. Jak na razie postanowiłam spędzać weekendy samotnie, bo nerwy zaczynają mi puszczać. Nie chcę bać się nadochodzących weekendów z Jego córką. Wiem też, że to jest początek końca...

Gość gość
Jestes zwyczajnie zazdrosna o ta dziewczynke!!!

Gość gość
a dlaczego miałabym być zazdrosna o Małą? Nie jest przecież moją rywalką w niczym :-) po prostu nie mogę spowodowoać, żeby ojciec zaczął Ją wychowywać, a nie chować i tolerować agresywne zachowania.