Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sie lepiej trzyma z waszych rodzicow

Polecane posty

Gość gość

tata czy mama? i po ile maja lat? lepiej sie trzyma w sensie nie choruje, dba o siebie, ma mlodziencze pozytywne nastawienie do swiata u mnie mama ma 46 tata 50 i gorzej trzyma sie ojciec, jest straszne znerwicowany i ciagle marudzi i zrzedzi

Gość gość
faceci starzeją się szybciej, chociaż u moich rodziców odwrotnie, mama jest starsza dwa lata i bardzo schorowana a ojciec z konieczności musi być aktywny i sobie jakoś radzić

Gość gość
jestem po 50tce , trzymam się dobrze, właśnie jestem w Białce na nartach, z dziewczyną, ona 26 lat, bierze prysznic, rano na stok jak zawsze jedziemy

Gość gość
jak zwykle mitomanskie wpisy nie na temat 😴

Gość gość
"jest odwrotnie KOBIETY STARZEJĄ SIĘ SZYBCIEJ, wystarczy spojrzeć na 30 stki, one mają już z górki" debilu faceci starzeja sie szybciej ale sa dluzej atrakcyjni seksualnie

Gość gość
nie za bardzo dłużej skoro statycznie facet żyje o 10 lat krócej od kobiety to jak policzyć że dojrzewacie od nas później i znacznie szybciej już nie możecie....to czym tu się chwalić ?

wydaje mi się, że mama, ale ona generalnie zawsze młodziej wyglądała (mam to po niej :-P), ale jeśli chodzi o ducha, to tata;) tata ma w******* na przyziemne kwestie zdrowia;) matkę napędza na tym świecie żółć do wszystkich to i pewnie pożyje. są po 50.

Gość gość
od trzydziestki to faceci mają równię pochyłą w dół a około piędziesiątki każdy już ma chorą prostatę

Gość gość
zazdrościcie facetowi na nartach, lewactwo i starodziewictwo

Gość gość
niby czego mam mu zazdrościć tej rzekomej laski czy nart ?

Gość gość
chj mnie obchodzi jakis stary pierdziel na nartach w ogole to zalosne na sile odmladzanie sie zarowno wsród kobiet jak i mezczyzn.. tylko ze u kobiet wystepuje to głownie w kwesti ubraniowej typu mini, biale kozaki i pol tony tapety na pomarszczonym ryju a u facetów pod wzgledem wytrzymalosciowym, po wiekszym wysilku udowadniajacym ile to oni jeszcze nie maja wyrwy ledwa dyszą, ruchy sa sztywne zdziadziale ale musza pokazac wszystkim ze daja rade :O zalosne

Gość zdezorientowana kama
Mami <3 Ojciec to pijus, więc teraz to ma wszystkie choroby świata ...

Gość gość
prostata > życzyła bym Tobie seksu z fajnym facetem po 50ce, zadbanym, wysportowanym i dowcipnym, ja tak mam, cieszę się i nie zamienię

Gość gość
g***o prawda, spojrz na faceta po 50 tce a na kobiete po 5o tce.Wielu facetow jest jeszcze atrakcyjnych, kobiet niestety prawie nie ma, a nawet jezeli są, to po rozebraniu czar pryska. Facet po 30 - 40 tce jest najbardziej pociągajacy, niestety znamienita wiekszosc kobiet po 30 tce nadaje sie jedynie jako ponton na sobotnie wypady na ryby.

Gość gość
" życzyła bym Tobie seksu z fajnym facetem po 50ce, zadbanym" zabrzmiało jak obelga ;-)

Gość gość
no nie bardzo, bywam codziennie na basenie i z tego co widzę każdy koleś po dwudziestce wygląda jak chodząca reklama opon Michelin

Gość gość
zbaczamy z tematu nie rozmawiamy o wyimaginowanych wycackanych kobietach i mezczyzna z hollywoo dktorych stac na diety i cuda innne na kiju tylko na przecietnych kowalskich czyli naszych rodziców

Gość gość
Żałosne ? Żałosne to jest siedzenie w kapciach przed tv, albo popykiwanie fajeczki z kolegą pod klatką.

Gość gość
Mam 40 lat i jestem z kobieta mlodsza o 14 lat od 5 lat, uklada nam sie zajefanie, a jesli chodzi o wydolnosc fizyczna bije na glowe wiekszosc dwudziestolatkow.

Gość gość
"Mam 40 lat i jestem z kobieta mlodsza o 14 lat od 5 lat, uklada nam sie zajefanie, a jesli chodzi o wydolnosc fizyczna bije na glowe wiekszosc dwudziestolatkow" mówisz o jej wydolności ?

Gość gość
O swojej.

Gość gość
nie jest zalosne to ze 50 uprawia jakis sport, ok niech to robi we własnym zakresie i na wlasne mozliwosci ale zalosne jest udowadnianie wszystkim mlodszym facetom i przechwalanie sie ze im dorównuje silą czy sprawnoscia bo to niestety wypada zalosnie ..:O

Gość gość
wszystkim młodszym pewnie się nie dorównuje ale większości na pewno

Gość gość
"Mam 40 lat i jestem z kobieta mlodsza o 14 lat od 5 lat, uklada nam sie zajefanie, a jesli chodzi o wydolnosc fizyczna bije na glowe wiekszosc dwudziestolatkow. " nie osmieszaj sie :O

Gość gość
Ja nie ten gość od młodej ale również biję na głowę większość dwudziestolatków