Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sie lepiej trzyma z waszych rodzicow

Polecane posty

Gość gość
O czym ty piszesz ? widac masz kiepskie wzorce w swoim otoczeniu. W wieku 40 lat, co nie uwazam akurat za jakis tam wyzszy wiek, to raczej poczatek wieku sredniego. Ale do rzeczy od dziecinstwa uprawialem sport, zreszta to moja pasja i zawodowo tez zajmuje sie dziedzina powiazana ze sportem, wiec skad przeswiadczenie ze ktos sie popisuje. Akurat wiek 50 lat nie jest tez jakims wyjatkowo :starczym" wiekiem i wielu ludzi w tym wieku jest w pelni sprawnych. Moj partner z branzy ma 63 lata i wtym roku w biegu na 5km bez zadnych problemow pobil wiekszosc malolatow. OCzywiscie ze regeneruje sily o wiele wolniej od mlodszych i wlozyl o wiele wiekszy wysilek niz ci mlodsi, ale nie widze po nim by narzekal na paralityczne ruchy.

Gość gość
mama 42 tata 36 i wygląda o wiele młodziej.. ja mam 18 lat

Gość gość
W czym niby się ośmieszył ? W mojej jednostce każdy facet po czterdziestce wykazuje o wiele większą wytrzymałość i wydolność niż żółtodzioby.

Gość gość
Sily nie ubywa w wieku 40, czy 50 lat, a wrecz przeciwnie. Ubywa jedynie kondycji i szybkosci, ale nie sily.

Gość gość
wy ta wydolonsc macie lepsza ale tylko z waszego punktu widzenia gdyby zrobic kompleksowe porownawcze badania ... wlasnie na tym polega cały szkopul stary orgaznim wolniej sie regeneruje... ciekawe niby dlaczego w sporcie na emeryture przechodzi sie w wieku 35 - 40 lat? buahah skoro wtedy zaczyna sie okres sprawnosci? jestesciei tak samo zalosni faceci jak te 40 latki ico je o dowod pytaja w sklepach hahahah

Gość gość
paniom wypowiadającym się tutaj chyba właśnie idzie o kondycję ?

Gość gość
pani wypowiadajaca sie tutaj jest niestety bardzo nie dojrzala i ma jeszcze mleko pod nosem

Gość gość
czyli w twoim guście ? pani co się wypowiada jest tą 40stką którą pytają o dowód w sklepie ;-)

Gość gość
Mam 36 lat i co tydzien mam sparingi z dwudziestolatkami, nie musze mowic jaki jest wynik. Zauwaz ze akurat w boksie wielu mistrzow spokojnie utrzymuje sie na szczycie do 50 tki.

Gość studentka medczyny
facet po 50 to może być ekspertem funduszu stypendialnego dla studentek 3 wieku w kwestii higieny zaleca się uzywać irygatora do uszu zamiast lewatywy z rumianku . byleby nie pomylił pierszenstwa i kolejności używania ;-P poza tym z racji wieku ma palmę pierszenstwa na wielkanoc jak znalzł ;-) byleby nie dzwonił na dzwonnicy dzwonkiem...

Gość wirttt
facet po 50 to może być ekspertem funduszu stypendialnego dla studentek 3 wieku w kwestii higieny zaleca się uzywać irygatora do uszu zamiast lewatywy z rumianku . byleby nie pomylił pierszenstwa i kolejności używania ;-P poza tym z racji wieku ma palmę pierszenstwa na wielkanoc jak znalzł ;-) byleby nie dzwonił na dzwonnicy dzwonkiem...

Gość gość
dojrzala nie dojrzala takie sa fakty nie mam nic do was, ale nie robcie z siebie mlodych bogow w sile najwiekszej sprawnosci:O najlepszy wiek dla faceta to 26- 38 a dla kobiety 15- 30 jesli chodzi o atrakcyjnosc seksualna ale jak wiadomo nie równa sie ona ogolniepojetemu zdrowiu w koncu z jakis powodów kobiety zyja dłuzej o te 10 lat 60 latkowie to juz schorowane dziadki 60 letnie kobiety jeszcze normalnie sa w stanie iogarnac siebie i otoczenie wokol siebie

Gość gość
Bez przesady a od kiedy to 60 latkowie to schorowane dziadki ? Znam wielu 60 latkow ktorzy sa w pelni zdrowi i sprawni, ba znam wielu 70 a nawet kilku 80 latkow ktorzy dziarsko smykaja na piwko z kumplami.

Gość gość
"Mam 36 lat i co tydzien mam sparingi z dwudziestolatkami, nie musze mowic jaki jest wynik. Zauwaz ze akurat w boksie wielu mistrzow spokojnie utrzymuje sie na szczycie do 50 tki." co? buhaha w boksie 40 latki to juz dziadki wymiete po sterydach którzy co rusz dostaja oklep 36 to jeszcze ciagniesz ostatkiem sil mlodosci po przekroczeniu magicznej 40 zaczniesz dostrzegac róznice;) wspomnisz moje słowa za 4 lata

Gość gość
zara, wątek jest o trzymaniu się a nie o atrakcyjności i robieniu pod siebie. 36 letni bokser jeśli nie przestanie ćwiczyć to będzie trzymał się nieźle do 60ki

Gość gość
nie tylko bokser- kazdy kto caly czas, wiekszosc zycia rusza sie regularnie bedzie sprawniejszy od niejednego dwudziestoparolatka.

Gość gość
zdecydowanie mama- dwoch mezow pochowala a teraz trzeci sie kreci :)

Gość gość
Mam 52 lata i w******* wszystkie wasze dziewczyny tak ze nie wrócą do was .

Gość gość
Obejrzyjcie sobie tego dziadka z you tube, co ma ponad 90 lat:)

Gość gość
Pare lat temu stulatek ukończyl maraton,a 108 latek z Australii biega przez płotki

Gość gość
u mnie ojciec, bo nie pali i dba o siebie. ma 57 lat i prawie żadnych siwych włosów, i to nie dlatego że wyłysiał :D nie jeden 20 latek by mu zazdrościł czupryny;p ale jestem pod wrazeniem ciotki, która ma ponad 90 lat, jest na chodzie, sama robi wszystko wokół siebie. Sekretem jest ponoć NALEWKA :D:D

Gość gość
Sekretem jest pozytywny stosunek do swiata i ludzi.bo kazda zla mysl zlozeczenie powoduje dodatkowa zmarszczke.Dawniej kobiety nie dbaly o siebie wiekszosc,wzna jest dieta i optymizm