Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co trzeci młody dorosły człowiek żyje na garnuszku rodziców

Polecane posty

Gość gość

Wyprasowane koszule, ugotowany obiad i brak rachunków, a do tego bezinteresowna pomoc. Życie pod jednym dachem z rodzicami to szereg korzyści. Unijni statystycy wypunktowali niedawno, że Polacy daleko nie odbiegają pod tym względem od Włochów, którzy są największym narodem "maminsynków". Teraz nad tym problemem pochylił się GUS, który po raz pierwszy podaje szczegółowe dane na ten temat. Wynika z nich, że na garnuszku rodziców żyje na Podkarpaciu prawie 122 tys. osób w wieku 20-29 lat. To prawie co trzecia osoba w tej grupie wiekowej. Ciąg dalsza na Onecie.

kafeteria przepisuje onet?:O Boże, nie macie już co robić, redakcjo, tylko się reklamować nawzajem. dno.

Gość gość
Ty też siedzisz na garnuszku rodziców?

Gość idz i wrzuc
niech zyje donek

Gość gość
No i co z tego? Dlaczego dzieciak ma płacić komuś obcemu za wynajem, mieszkać sam jak skoro może to robić w domu? Rodzice chcieli dzieciaka to powinni mu pomóc. Trudno wymagać aby wyniósł się z domu skoro nie zarabia miliony.

w lesie ne można na dworcu nie można na ulicy też nie za bardzo...W zasadzie to areszt domowy:D

Gość gość
kto sie zesral, czemu tu tak capi?!

przewaznie sra ten najbardziej zainteresowany odpowiedzią.Taka taktyka odwracania uwagi od siebie;)

poza tym poczułes pierwszy więc musiałeś mieć najbliżej do źródła;):D

Gość gość
przewaznie sra ten najbardziej zainteresowany odpowiedzią. Taka taktyka odwracania uwagi od siebie x hmm a mi sie wydaje, ze ten kto wyrywa sie pierwszy z ta klasyczna odpowiedzia czyli " sesral sie ten kto pyta", nie, ten kto pyta sie nie zesral bo by sie nie pytal slonko. Do tego uderz w stol... i kto sie odezwal?? ( i to 2 razy?? ) hahah nie udalo ci sie odwrocic uwagi od siebie pierdziochu

aczkolwiek twój filozoficzny wywód dotyczacy motywów ludzkiego postepowania zrobił na mnie wielkie wrażenie to jednak nie wyjaśnia on drugiej kwestii którą poruszyłem aczkolwiek nasuwa mi sie kilka alternatywnych scenariuszy:)Jeżeli uważasz, że to interesująca kwestia oraz że koniecznie trzeba znaleźć winnego to mozemy sobie porozmawiac.masz jakies pół godziny na postawienie tezy i jej udowodnienie później bez względu na to czy ci sie to uda ide znowuspać:)

Idzieki za chęć przyjęcia mnie do swego grona wyrażony nadaniem mi honorowego jedynie zapewniam tytułu ale nie skorzystam.:)Jestem nieprzekupny:)

Gość gość
byles juz intymnie z kobieta?

Gość naplet pokryty sluzem
moszna pokryta sperma