Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Banialuka222

Wypad do Szczawnicy

Polecane posty

Gość Banialuka222

Witam Kafetaranki i Kafetarian ;) Czy ktoś z was był ostatnimi czasy w Szczawnicy? Wraz z grupką przyjaciół planujemy wypad na przełomie marca i kwietnia. Moglibyście polecic mi jakies ciekawe miejsca, które szczególnie dobrze wsominacie, no i oczywiście sprawdzone noclegi w Szczawnicy. Zależy mi na trochę lepszym standardzie, bo jadą z nami dzieci.

Gość gość
Wąwóz Homola.spływ Dunajcem,wejście na Sokolicę itp.Warto. :)

Gość Esej_se
Do Szczawnicy, moja droga jasne, że warto! Atrakcji tam w bród ;) Co do noclegów...bywało różnie, nigdy nie zatrzymywałam sie w tym samym, zawsze próbuje czegoś nowego (ahh ta ryzykancka dusza). Ostatnim razem odwiedzając Szczawnicę z przyjaciółmi zatrzymaliśmy się w apartamencie Victoria i z tego co pamiętam to był od przygotowany na przyjęcie dzieci, jeśli sie dałało wcześniej znać to łóżeczka, wanienki i tego typu rzeczy są dostępne. jesli cie to intersuje to zajrzyj na ich stronę. Ogolnie z bazą noclegową w Szczawnicy nie jest najgorzej wystarczy troche poszperać i na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie, a że już wiesz na czym Ci zależy to masz ułatwione zadanie ;))

Gość Nela3222
ja też byłam z synkiem 1,5 rocznym, mężem i 7-letnią siostrzenicą w apartamencie Victoria. specjanie szukalismy czegoś dostosowanego do potrzeb naszego maluszka ;) Jesli jadą z wami calkiem małe dzieci to miejsce jest idealne. Jak wcześniej informujesz właściciela to bez problemów dostawiają ci łózeczko, jest fotelik do karmienia, wanienka. Wiec nie ma zmartwienia :) A co do samych atrakcji to my skupilismy sie na uzdrowisku i spokojnych spacerkach po okolicy, ale w Szczawnicy jest masa rzeczy do roboty! :) :) :)

Gość Lidor_ka
A jak z cenami za ten apartament Victoria? Jestem w stanie wydać więcej, ale żeby było za co ;))

Gość Nela3222
Całkiem przystępnie. My płaciliśmy 50 zł od osoby za noc. Ale na ich stronie masz taki kalkulator i możesz sobie obliczyć. Jak wpiszesz 'apartament Victoria' w googlach to powinno Ci wyskoczyć ;))

Gość Poli_anna_P
Do Szczawncy jeżdżę z rodziną już od wieeeeelu wieeeelu lat. Nie ma drugiego tak pięknego i spokojnego miejsca. Na pewno nie będziesz żałować ;) Atrakcji jest ilość ogromna wiec na pewno znajdziesz coś dla siebie. Baza noclegowa jest na prawdę bogata więc i tu nie bedzie problemów od hoteli, przez pokoje gościnne, apartamenty. W Szczawnicy nie aż tak trudno o przyzwoity nocleg. Wpominaliście o apartamncie Victoria, byliśmy tam kiedyś grupą znajomych i było całkiem miło i tak jak Nela już pisała wychodziła całkiem miła sumka za osobę. Może jeszcze kiedyś odwiedzimy ten apartamen bo wrażenia zostawił przyjemne. Także na prawdę polecam Szczawnicę. Wystarczy przejrzeć sobie parę stron, zaplanować wyjazd i zapewniam, że będzie się chciało tam wracać ;) ;) ;)

Gość SaszaS
Hmmm apartament Victoria powiadacie, sprawdziłam ich stronę wygląda na bardzo porządne miejsce. Sama się wybieram do Szczawnicy w tym roku i powoli zaczynam się rozglądać za czymś odopwiednim dla rodziny z dzieckiem. Zależy mi właśnie na jakimś komfortowym miejscu dla nas wszystkich, które będzie dodatkowo blisko centrum.

Gość gość
A szczawnica lepsza od Karpacza? Ktos byl w jedny i drugim? Albo Szklarskiej Poreby?

Gość gość
kurcze wy z victorii naprawdę myślicie, że ludzie to idioci? No przecież 10 letnie dziecko by z większą fantazją udawało kilku zadowolonych klientów na forum internetowym. Żałuję tylko, że tą wypowiedzią podbijam wam temat, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby nie skomentować. Wstyd tak marnie reklamować swój hotel. Musisz się jeszcze podszkolić i możesz wrócić spamować. Ale ludzie i tak odróżnią prawdziwe wypowiedzi od kilkunastu prawie identycznie wyglądających, napisanych przez tą samą osobę. Właściciela, albo jakiegoś pracownika odpowiedzialnego za promocję. Pozdrawiam i do victorii na pewno się nie wybiorę :P

Gość gość
Ze swojej strony polecam http://www.hotelsmile.pl/, fajne miejsce na wypad z rodziną, byłam tam w majówke, nie mam zastrzeżeń.

Gość Tarnowska

Jeśli pytasz o nocleg- godne uwagi i moim zdaniem bezkonkurencyjne miejsce to hotel smile. Ceny nie są wygówrowane jak w większości, a sam pobyt jest naprawdę przyjemny.

Gość Klara

W szczawnicy wszystko jest super, to miejsce ma jakiś majestat i bardzo lubię do niego wracać. Zakwaterowanie też mogę polecić - hotel smile jak powyzej, mysle ze nie ma lepszego miejsca do spania : )