Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzyvpiwa to moj absolutny rekord

Polecane posty

Gość gość

Serio:) Po piwach sie tak szybko i mocno upijam. Trzy reddsy to mija granica. Potem mi sie urywa film. To normalne?

Gość gość
Ja kiedyś miałam tak że po 2-3 piwach czułam że rozsadza mi brzuch i więcej nie mogłam w siebie wlać. A teraz to wczoraj na przykład wieczorem 9 wypiłam i nawet kaca rano nie miałam.

Gość gość
Mi nie jest niedobrze ale trace pamiec:)

Gość gość
Haha

Gość gość
Jak kobieta może wypić 9 piw? Pijaczka wstretna

Gość gość
Ja wczoraj 8 wypilam i z tańca do teściowej autem jechalam.prysznic jajko sadzone kawka i po piciu ani śladu

Gość gość
u mnie różnie, kiedyś po 4-5 piwach potrafiłam mieć zgona, więc kończyłam na 3 kiedy byłam już solidnie wstawiona. najlepsze jest to, że aktualnie jak mam dobry dzień na picie to mogę wypić ponad 5 kasztelanów na przykład i żyję, a po 3 reddsach jestem nawalona jak stodoła :o :D

Gość gość
w ogóle nie wiem co zrobili z tymi reddsami, kiedyś to był dla mnie sikacz i soczek, mogłam wypić i z 6, a nawet mi w głowie nie zaszumiało, a teraz szybciej mnie po tym bierze niż po normalnym piwie i piszę na serio, pewnie to śmiesznie brzmi, ale coś tu jest ewidentnie nie halo i nawet mój facet to zauważył :P

Gość gość
Ale zgadzam sie reddsy strasznie mnie upijaja. Duzo bardziej niz dwa szoty wodki spije sie jedna puszka reddsa