Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

módlmy sie za ukrainców

Polecane posty

Gość gość

Módlmy się o pokój na ukrainie

Gość gość
modlitwa z reguły przynosi odwrotny skutek

Gość gość
Ja się modlę za Ukrainę, podobnie jak inni ludzie i skutek jest. Najprawdopodobniej Janukowycz ustąpi.

Gość gość
W doopie mam ukraine...poczytajcie sobie o banderowcach, jak oni z Polakami postepowali, a juz na pewno sie za nich nie modlili. Wszystkich ukraincow powinno spotkac to, co zrobili Polakom !!

Gość Staszek Kieliszek
Oczywiście do Niemców już nie mamy żadnych pretensji. Zbliża się sezon zbierania ogórków na Bawarii.

Gość gość
ukraincy byli okrutniejsi od niemcow, poza tym niemcy nie stawiaja pomnikow zbrodniarzom.

Gość gość
Ja się modlę i będę modlić,i skutek na pewno będzie dobry.Modlitwa nie zawsze przynosi dokładnie taki efekt jak byśmy chcieli,ale zawsze przynosi dobry :)

Gość gość
Zdziwiłbyś się jakim szacunkiem darzą niemców pewna nacja,która oficjalnie przecież najbardziej ucierpiała z ich rąk. Polacy mają u niej gorszą opinię pomimo faktu,że poswiecali czesto zycie by ją ratować.

Gość gość
ukraincy zamordowali wiele osób z mojej rodziny.Ale to nie powód by się nie modlić za nich-całym sercem jestem z Ukraincami którzy cierpią (coż oni maja wspólnego z tamtymi którzy kiedyś zabijali?Nic)Poza tym jest takie coś jak przebaczenie

Gość gość
"ukraincy zamordowali wiele osób z mojej rodziny.Ale to nie powód by się nie modlić za nich-całym sercem jestem z Ukraincami" ciekawe czy Żydzi których rodziny zginęły w Holocauście modlą się za pomyślność Niemców, przebaczenie to przebaczenie, nie?

Gość gość
miejmy nadzieję że tak

Gość gość
Polacy zawsze wychodza, jak przyslowiowy zablocki na mydle, mogliby nie wiem czego dokonac, a zawsze sa potem opluwani. Co do ukraincow - do tej pory nienawidza Polakow i tylko falszywie usmiechaja sie do nas, to jedna z najgorszych nacji.