Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu wszystkie dziewczyny teraz chodzą w za dużych bluzkach

Polecane posty

Gość gość

Czemu dziewczyny ubierają się teraz w takie szerokie, wiszące bluzki? Swetry noszą jakieś porozciągane, jakby za duże. Taka moda czy co?

Gość gość
Taka moda na oversize , albo sa za grube tak jak ja :P

Gość gość
nie podkreslaja talii

Gość gość
taka jest moda w sklepach dużo jest takich ubrań

Gość gość
No właśnie, jakiś czas temu bluzki podkreślały talię a teraz wszystko takie powyciągane. Taka moda to już chyba ze dwa czy trzy lata. Zmieni się ona w końcu, czy nie?

Gość gość
bo nic innego w sklepach nie ma, wszedzie te wory na ziemniaki, dlatego chodze w starych ciuchach

Gość gość
kobiety wola chodzic w workach bo wtedy im wygodnie i nie martwia sie o figure, a da mnie nie ma ciuszkow, chcialbym bluzeczki podkreslajace figure i spodnie tez takie eleganckie, szukam i nie moge znalezc, duzo jest na rynku sukienek tuba ale jak a wtym chodzic na codzien i to jeszcze duzo rzeczy robia bez rekawow, nie moge sie odnalezc w tych sklepach

Gość gość
kiedys szukalam tuniki takiej za biodra podkreslajaca moja talie, weszlam do skllepu a babka odrazu jeszcze nie powiedzialam dzien dobry a ona do mnie oooo tu mam cos dla pani, przyniosla obszerna tunike z jedwabiu taki worek a ja do niej ze ja mam talie ladna i chce ja poidkreslic i w worku nie bedzie mi ladnie, a ona na to ze wlasnie powiinam nosic obszerne bo to tak idzie z wiatrem taka bluzka hahaahahze powiewa haha tylko ze figure zakrywa

Gość gość
no bez przesady z - że wszystkie chodzą w za dużych bluzkach - że trudno znaleźć w sklepach dopasowane ciuszki Ja zwykle wolę luźne, bo wtedy faceci się nie gapią na cycki.

Gość gość
nie chodzi ze dopasowane tylko takie jak byly dawniej, nie ma bluzeczek taliowanych

Gość gość
może nie wszystkie tak chodzą, ale z tym że w sklepach łatwo znaleźć dopasowane w talii bluzki się nie zgodzę

Gość gość
nie jest latwo bo ja sama mam problem, nic nie ma takiego kobiecego, ja mam figure klepsydry i jakbym chciala wygladac elegancko to gdzie mam sie ubrac, wszystko to tuby opiete, spodnie leza jak na facecie, albo te bluski jedwabne te wory takie, szok, wszytskie kobiety po 40 to nosza

Gość gość
bylam w zarze, wyszlam smutna, nic nie lezy dobrze, albo lejba co sie nie uklada, sukienke opinajace, a jak wzielam rozmiar wieksze to brzydko leza juz bo odstaja na plecach, swetry zle wykrojone, w innycm sklpeie to samo, tuby bez rekawow, jak ubrac to do pracy,

Gość gość
polecam zajrzeć do takich osiedlowych sklepików, nie sieciówek, w końcu mają tam to co się spodobało sprzedawcy w hurtowni, a nie tylko np. kolekcję wiosna 2014

Gość poli30
a ja lubię takie większe swetry czy bluzy,bardzo wygodne są

Gość gość
tez lubie wieksze bluzki gdyz bardzo lubie zakladac paski do ubrań

Gość gość
Mam jeden taki długi sweter z za długimi rękawami, bardzo go lubię i noszę w największe mrozy, jest kremowy z plecionkami i taki typowy jak do siedzenia przy kubku herbaty w schronisku górskim ;) wszyscy mówili, że wyglądam w nim fajnie i uroczo, tylko mojemu chłopakowi się nie podobał "bo taki za duży".

Gość gość
Ubrania z Zary też na mnie źle leżą

Gość gość
widocznie jesteście NIEZAROWE

Gość gość
dla mnie zle leza z wszystkich firm, tylko jedynie w orsay moge cos znalezc, mam troche stamtad rzeczy, nawet moge powiedziec ze ladnie leza, dopasowane garsonki zakiety, spodnie wyzsze z szersza nogawka

Gość gość
To nie są za duże ubrania tylko o takim kroju ja nosze rozmiar S i taki kupuję ale teraz są modne rzeczy luźniejsze a jak ktoś nie potrafi się ubrać i nie ma wyobraźni to będzie marudził właśnie że mu talii nie podkreśla. Prawda jest taka że ładnemu we wszystkim jest ładnie, a umiejętność dopasowywania rzeczy też jest bardzo ważna bo w takiej za dużej bluzce jak to określiłyście też można prezentować się bardzo dobrze. Proponuję poprzeglądać sobie zdjęcia, stylizacje właśnie w takich wdziankach może was coś zainspiruje

Gość gość
Ja noszę rozmiar XS i możecie sobie wyobrazić moje zdziwienie jak dopiero co weszła ta moda na luźne ubrania. Nic, absolutnie nic nie mogłam znaleźć. Bo rozmiar XS wyglądał na M lub L. Teraz już jakoś się przełamałam i stwierdziłam, że niektóre rzeczy nie wyglądają tak źle. Ale rozmiar XS ciężko znaleźć, może dlatego że dziewczyny które nosiły kiedyś S, czy M z powodzeniem zmieszczą się teraz w XS no i najmniejsze rozmiary szybko znikają ze sklepów.

Gość gość
nie za dużych tylko w modnych oversajz

Gość gość
bo tylko takie są teraz w sklepach Szlag mnie trafia, jakiś czas temu chciałam sobie kupić jakieś bluzki i faktycznie w asortymencie mają tylko te powyciągane szmaty :O Przez cały czas jest ten sam problem. Wcześniej chciałam kupić kurtkę ale były jedynie same ala skórki, chciałam kupić sukienkę w kolorze żólto granatowym ale usłyszałam, że takiego koloru nigdzie nie znajdę bo teraz nie ma na to sezonu. Muszę chodzić w starych ubraniach bo kupić też niczego nie można. No może jedynie w jakiejś max marze może byłoby coś normalnego ale kogo stać na te ubrania?

Gość gość
może dziewczyny, które noszą rozmiar xs i mają miseczkę A wyglądają dobrze ale przy moim rozmiarze s/m i cyckach D wyglądam w tych bluzkach jak przerośnięte babsko :O

Gość gość
Uparłyście się wszystkie na te Zary i inne sieciowe jakby poza typowym centrum handlowym nie można było bluzki kupić.

Gość Ale to już było
Teraz dziewczyny to niechluje, zero gustu! Ubierają się jak dziadówy.Z obrzydzeniem patrzę na ich niedbałe ciuchy! Obleśne są i niedomyte, tfuj! Kiedyś do pracy jechałam autobusem to żal było patrzeć na młodą kobietę.Nogi miała tak brudne,że szok! ale mordę wytapetowana miała na fuul! OHYDA!