Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to moze byc

Polecane posty

Gość gość

bylam na tygodniowym wyjezdzie z dzieckiem 2 dni przed powrotem poznałam chłopaka tez z dzieckiem( widywalismy sie na basenie,stołowce zerkalismy ale nie mielismy odwagi)w koncu dzieki dzieciom poznalismy sie spedzilismy super 2 dni, niby nic ale ciagle mysle o nim jest w zwiazku ale bardziej z wygody(tak mowił,ale chyba cos w tym jest bo jak ona dzwonila to bez stresuu z nia rozmawial przy mnie) piszemy,meilujemy postanowilismy nie robic nic na siłe i za m-c spedzic gdzies razem wekend we dwojke myslicie ze takie rzeczy sie zdarzaja,przezanczenie czy głupie zauroczenmie? oboje jestesmy po przejsciach,mamy podobne poglady na zycie moze to głupie ale jakos sie utkwił mi w głowie

Gość gość
nie przeznaczenie, tylko pi/zdy i ku/tasa swędzenie

Gość gość
moze miłosc?

Gość gość
zauroczenie

Gość gość
daj sobie spokoj

Gość gość
on sciemnia jak kazdy facet

Gość gość
bachora to moze Ty masz bo ja mam cudowne dziecko ten chłopak tez jak brak Ci kultury to spier stad

Gość gość
a ja bym zaryzykowała z tego co czytam nic nie ryzykujesz oprocz zakochania:) zreszta nikt nie kaze Wam zaraz robic jakies plany, spotkajcie sie piszcie i moze cos samo wyjdzie a jak nie zostana wspomnienia:) zycie jest jedno nie warto czekac na rycerza na koniu:)