Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony reakcjami Pań

Kiedy Panie obrażają się SENSOWNIE?

Polecane posty

Najczęściej Panie obrażają się gdy: - facet stara się zobaczyć jak najwięcej przez dekolt - facet nie odwraca wzroku od krótkiej spódniczki Pani wspinającej się po drabinie lub schodach - facet wpatruje się w oczy, lub inne detale Pani, a fiutek mu się pręży - itp itd A przecież to absurd! Przecież powinna być obrażona przy BRAKU takich, absolutnie naturalnych jego reakcji. Brak takich reakcji jest przecież publicznym okazaniem wzgardy, prawie skrzywieniem ust ze wstrętem "na widok pokraki". Jakiekolwiek nie upoważnione słowa, czy dotyk - powinny być powodem do ostrej reprymendy, ale przecież nie naturalne, milczące reakcje na widok atrakcyjnej Pani! Czy jest coś dziwnego w głębokim wdechu, gdy pojawi się miły zapach, albo w przystanięciu, gdy zaśpiewa ptak (Borys)?

Gość champtar
Ja czasem kobiet nie rozumiem, ostatnio poznałem taką jedną ( jestem wolny od jakiegoś czasu) i już na sam jej widok brałbym ją z miejsca ale Ona nie poczekajmy to za szybko to tylko zauroczenie ja sama nie wiem, no to poczekałem a właściwie dałem sobie spokój miałem czekać aż przestanie mnie pociągać aż jej syn dorośnie i nie będziemy mieli kontaktu. Wtf. Eh szkoda gadać niech teraz pluje sobie w brodę zamiast narzekać że jest sama że nie ma nikogo, i że był przez chwilę ktoś kto ją pragnął namiętnością dziką.

Boy-Żelenski określił to tak: "... ale jemu już wychłódło, no bo była stare pudło"

Gość gość
"Mężczyzn możesz analizować, kobiety tylko podziwiać." O. Wilde ;)

Gość gość
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta" G.B. Shaw :D

Gość gość
Jak bym chciał je tylko podziwiać to bym sobie je w ramki oprawił i nad łóżkiem powiesił. Piękne miałbym widoki na me niezrozumienie.

Gość gość
Podziwiaj, nie analizuj :P

Gość gość
Nie analizuj, akceptuj.

w zyciu mezczyzn mozemy wyroznic dwa okresy rozwoju: 0-3 lata oraz 3-6 lat. obydwa roznie rozciagniete w czasie, w zaleznosci od cech indywidualnych jednostki ;)