Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się swojego imienia

Polecane posty

Gość gość
Ja też nie lubię swojego imienia- Marzena,idiotyczne;(

Gość gość
Ja też nie lubię swojego imienia- Marzena,idiotyczne;(

Gość gość
Ja swojego nie cierpię-Zuzanna, co to k***a ma być? ;/

Gość gość
honorata i teresa k***a jak mozna dac dziecku na imie teresa ?

Gość gość
KOCHANI TO ZADNA AUTORKA LECZ AUTOR, KTÓREMU SIE WYDAJE ŻE WSZYSTKO MU WOLNO , ZROBIE WSZYSTKO ,ABY JEGO SIERMIĘŻNA URDĘKA INNYCH OSÓB MIAŁA RYCHŁY KRES jestem dumna ze swojego imienia jakie noszę :)) jeszcze nigdy nikt ie cyztał bradizje idiotycznych bzdur chorego umysłu, .Kochani nie komentujcie proszę bo ten temat to jeden wielki niewypał

Gość gość
wna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Wstydzę się swojego imienia 1 2 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość a jakie masz imię?? 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem,czy to kwestia imienia,czy mojej chyba chorej psychiki... imię Wioletta 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość używaj drugiego imię takie sobie pechowiec.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Imie jak imie. Nie ma w nim nic wstydliwego. To Twoja psychika jest chora 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość echm...tylko właśnie chciałam żeby mi w dzienniku wpisali to drugie imię ale się nie zgodzili;( więc np. w budzie muszę używać pierwszego 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] poli30 przecież to normalne imię,co w nim wstydliwego?...co innego jakbyś miala na imię np.kazimiera to mogłabyś sie wstydzic ale ty masz normalne imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Najgorsze jest to,że chciałam zrobić fajne wrażenie na nowej klasie,tymczasem chyba wyszłam na świra 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Też mi się jakoś tak wydaje,że to siedzi głęboko w mojej psychice...chyba powinnam pójść do psychiatry...Ale też tak sobie myślę,że to przez moich rodziców..nigdy nie mówili do mnie spokojnie,łagodnie tylko wrzeszczeli a moje imię wymawiali z pogardą,byli alkoholikami,dziś chodzą na terapię,ale nie jest dużo lepiej. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Viola fajnie brzmi, mozesz skrotem sie przedstawiac. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiola normalne imię. Przesadzasz. Faktycznie zrobiłaś z siebie idiotkę. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Glupie prowo usmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Idiotkę? mam nadzieję,że jednak nieoczko.gif chyba nie było po mnie aż widać,że się wkurzyłam xd 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ty głupia idiotko idz do psychiatry a nie na kafę, ja tez mam na imie WIOLETTA i bardzo jestem z tego zadowolona, kretynko 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość po co te nerwy? tobie może sie podobać,a mi nie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość idż do psychiatry i ubiegaj o zmiane imienia 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość idż do psychiatry i ubiegaj o zmiane imienia 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Viola fajnie brzmi, mozesz skrotem sie przedstawiac ***** Dokładnie.Zdrobnienie też ci się nie podoba? 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość viola jeszcze gorzej masakrycznie zmien to imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość To bardzo ladne imie pochodzi z Wloch a Wiola tez bardzo ladnie usmiech.gif Ja mam na imie Boguslawa i tez kiedys nielubilam a teraz lubie. mieszkam za granica i ludzie lamia sobie jezyki ale mnie to nie interesuje . Nieraz nawet mysla , ze to meskie imie albo , ze to moje nazwisko, smiechu warte smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja pitolę, myślałam że jesteś Pelagią lub Kunegundą. Opanuj się. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Moja kolezanka ma na imie Miroslawa i tez nienawidzi swojego imienia smutas.gif Mowimy na nia Mira usmiech.gif A Wioletta to bardzo ladne imie usmiech.gif Pomysl sobie ,ze masz fajne imie i tyle ! 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ze mną studiowała Krescencja. Kreska. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gdy się ma chorą psychikę to można się wstydzić nawet tak normalnego imienia jak Katarzyna.Nie obrażajcie więc autorki,bo jest zwyczajnie chora. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] yellow yellow nie lubisz imienia bo rodzice twoje imie z pogarda wymawiali smutas.gif wspolczuje. ale masz ladne imie. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale imie nie ladne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Psycholog by sie przydal. Tez tak kiedys mialam. Nie potraflam sie komus przedstawic bo palilam buraka kiedy mialam wymowic swoje imie. Od lat nie mieszkam w domu rodzinnym i dopiero niedawno mi przeszlo. Wyzwiska i najpierw wolanie po imieniu a potem lanie pamietam do dzis mimo ze wiele sie zmienilo od tego czasu. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] [zgłoś do usunięcia] dziurawy gumofilc bożenki Rozumiem, że chciałabyś mieć na imię Bożenka 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja też nie lubię swojego imienia- Marzena,idiotyczne; _________________________________________________________________

Gość gość
Wiola to trochę obciachowe ale nie przejmuj sie tak idź do psychologa szkolnego

Gość gość
prowokacja :d prowokacja prowokacja !!! kretyn to chłop wieśniak żadna nie piszcie

Gość gość
Wiola to bardzo ładne imię :) mnie sie podoba :) bardzo jest kochane :P bardoz kochane

Gość gość
jakie masz drugie imie? moze porozmawiaj na spokojne z nauczycielka o swoim problemie i zgodzi sie zmienic albo prawnie zmien .nie mam zbyt dobrych kojarzen z tym imieniem bo u nas jest osiedle socjalne i tam duzo wiolek zawsze bylo i u cyganow .wiec ciebie rozumiem caluski

Gość gość
szaleje za taką JeDną :P :P W. to śliczne imię zgoda z wyższymi komentarzami.

Gość gość
Imie jak imie mi sie nie podoba:O ale szkoda ze tak się mećżysz dziewczyno :O

Gość gość
2014-02-22 19:10:08 [zgłoś do usunięcia] gość jakie masz drugie imie? moze porozmawiaj na spokojne z nauczycielka o swoim problemie i zgodzi sie zmienic albo prawnie zmien .nie mam zbyt dobrych kojarzen z tym imieniem bo u nas jest osiedle socjalne i tam duzo wiolek zawsze bylo i u cyganow .wiec ciebie rozumiem caluski pożegnamy w takim razie ciebie tłumoku :D

Gość gość
jakie chciałbyś inne imie?

Gość giertych alcz
zozszyfrowali mnie jestem facetem mszczę się na takiej jednej

Gość giertych alcz
zozszyfrowali mnie jestem facetem mszczę się na takiej jednej

Gość gość
To prawda z cyganami to imie częste w patologiach i to samo u ciebie alkoholizm itp Znam takie prosty..tut..ki o imiona ch i pseudonimach Violetta szkoda że rodzice cię tak krzywdzili

Gość gość
chciałabym viola , to bardzo ładne mam ewa

Gość gość
Zamień sie ze mną ja mam naprawdę stresy , nikt nie wymowi za granica mojego imienia Zdzisława - Zdzisia - dzidzia :D

Gość gość
WIOLA szału nie ma ale mogło być gorzej :O ile masz lat?

Gość gość
główna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Wstydzę się swojego imienia 1 2 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość I nie tylko się wstydzę,ale też go nienawidzę,nie umiem go normalnie wymawiać...nawet moja kumpela zauważyła,że gdy wymawiam to imię,to mój głos zmienia się na taki smutny,przestraszony,dziwny;( A wczoraj to już było apogeum mojego cierpienia otóż uczę się w liceum,jestem nowa w klasie bo się przeprowadziłam...no i nauczycielka kazała mi się przedstawić jak miałam powiedzieć to swoje imię to tak się wkurzyłam,że prawie się rozpłakałam...po tej lekcji zwiałam do domu,kupując po drodze browara,żeby się uspokoić xd No i teraz pewnie wszyscy w klasie myślą,że jestem nienormalna xd 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość a jakie masz imię?? 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem,czy to kwestia imienia,czy mojej chyba chorej psychiki... imię Wioletta 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość używaj drugiego imię takie sobie pechowiec.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Imie jak imie. Nie ma w nim nic wstydliwego. To Twoja psychika jest chora 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość echm...tylko właśnie chciałam żeby mi w dzienniku wpisali to drugie imię ale się nie zgodzili;( więc np. w budzie muszę używać pierwszego 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] poli30 przecież to normalne imię,co w nim wstydliwego?...co innego jakbyś miala na imię np.kazimiera to mogłabyś sie wstydzic ale ty masz normalne imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Najgorsze jest to,że chciałam zrobić fajne wrażenie na nowej klasie,tymczasem chyba wyszłam na świra 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Też mi się jakoś tak wydaje,że to siedzi głęboko w mojej psychice...chyba powinnam pójść do psychiatry...Ale też tak sobie myślę,że to przez moich rodziców..nigdy nie mówili do mnie spokojnie,łagodnie tylko wrzeszczeli a moje imię wymawiali z pogardą,byli alkoholikami,dziś chodzą na terapię,ale nie jest dużo lepiej. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Viola fajnie brzmi, mozesz skrotem sie przedstawiac. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiola normalne imię. Przesadzasz. Faktycznie zrobiłaś z siebie idiotkę. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Glupie prowo usmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Idiotkę? mam nadzieję,że jednak nieoczko.gif chyba nie było po mnie aż widać,że się wkurzyłam xd 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ty głupia idiotko idz do psychiatry a nie na kafę, ja tez mam na imie WIOLETTA i bardzo jestem z tego zadowolona, kretynko 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] go gość Viola fajnie brzmi, mozesz skrotem sie przedstawiac ***** Dokładnie.Zdrobnienie też ci się nie podoba? 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość viola jeszcze gorzej masakrycznie zmien to imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość To bardzo ladne imie pochodzi z Wloch a Wiola tez bardzo ladnie usmiech.gif Ja mam na imie Boguslawa i tez kiedys nielubilam a teraz lubie. mieszkam za granica i ludzie lamia sobie jezyki ale mnie to nie interesuje . Nieraz nawet mysla , ze to meskie imie albo , ze to moje nazwisko, smiechu warte smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja pitolę, myślałam że jesteś Pelagią lub Kunegundą. Opanuj się. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Moja kolezanka ma na imie Miroslawa i tez nienawidzi swojego imienia smutas.gif Mowimy na nia Mira usmiech.gif A Wioletta to bardzo ladne imie usmiech.gif Pomysl sobie ,ze masz fajne imie i tyle ! 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ze mną studiowała Krescencja. Kreska. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gdy się ma chorą psychikę to można się wstydzić nawet tak normalnego imienia jak Katarzyna.Nie obrażajcie więc autorki,bo jest zwyczajnie chora. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] yellow yellow nie lubisz imienia bo rodzice twoje imie z pogarda wymawiali smutas.gif wspolczuje. ale masz ladne imie. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale imie nie ladne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Psycholog by sie przydal. Tez tak kiedys mialam. Nie potraflam sie komus przedstawic bo palilam buraka kiedy mialam wymowic swoje imie. Od lat nie mieszkam w domu rodzinnym i dopiero niedawno mi przeszlo. Wyzwiska i najpierw wolanie po imieniu a potem lanie pamietam do dzis mimo ze wiele sie zmienilo od tego czasu. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] ne;( 1 2

Gość abbbbbbbbba
Wioletta to normalne i ładne imię. Wydziwiacie co poniektórzy. Jakbyś miała na imię Czesława czy Stanisława to bym zrozumiała a tak...

Gość gość
ale ci wspolczuje :( brzydkie imie masz rodzenstwo jak maja?

Gość gość
] gość a jakie masz imię?? 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem,czy to kwestia imienia,czy mojej chyba chorej psychiki... imię Wioletta 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość używaj drugiego imię takie sobie pechowiec.gif 22.02.14 cia] poli30 przecież to normalne imię,co w nim wstydliwego?...co innego jakbyś miala na imię np.kazimiera to mogłabyś sie wstydzic ale ty masz normalne imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Najgorsze jest to,że chciałam zrobić fajne wrażenie na nowej klasie,tymczasem chyba wyszłam na świra 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Też mi się jakoś tak wydaje,że to siedzi głęboko w mojej psychice...chyba powinnam pójść do psychiatry...Ale też tak sobie myślę,że to przez moich rodziców..nigdy nie mówili do mnie spokojnie,łagodnie tylko wrzeszczeli a moje imię wymawiali z pogardą,byli alkoholikami,dziś chodzą na terapię,ale nie jest dużo lepiej. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Viola fajnie brzmi, mozesz skrotem sie przedstawiac. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiola normalne imię. Przesadzasz. Faktycznie zrobiłaś z siebie idiotkę. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Glupie prowo usmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Idiotkę? mam nadzieję,że jednak nieoczko.gif chyba nie było po mnie aż widać,że się wkurzyłam xd 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ty głupia idiotko idz do psychiatry a nie na kafę, ja tez mam na imie WIOLETTA i bardzo jestem z tego zadowolona, kretynko 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość po co te nerwy? tobie może sie podobać,a mi nie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość idż do psychiatry i ubiegaj o zmiane imienia 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość idż do psychiatry i ubiegaj o zmiane imienia 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Viola fajnie brzmi, mozesz skrotem sie przedstawiac ***** Dokładnie.Zdrobnienie też ci się nie podoba? 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość viola jeszcze gorzej masakrycznie zmien to imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość To bardzo ladne imie pochodzi z Wloch a Wiola tez bardzo ladnie usmiech.gif Ja mam na imie Boguslawa i tez kiedys nielubilam a teraz lubie. mieszkam za granica i ludzie lamia sobie jezyki ale mnie to nie interesuje . Nieraz nawet mysla , ze to meskie imie albo , ze to moje nazwisko, smiechu warte smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja pitolę, myślałam że jesteś Pelagią lub Kunegundą. Opanuj się. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Moja kolezanka ma na imie Miroslawa i tez nienawidzi swojego imienia smutas.gif Mowimy na nia Mira usmiech.gif A Wioletta to bardzo ladne imie usmiech.gif Pomysl sobie ,ze masz fajne imie i tyle ! 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ze mną studiowała Krescencja. Kreska. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gdy się ma chorą psychikę to można się wstydzić nawet tak normalnego imienia jak Katarzyna.Nie obrażajcie więc autorki,bo jest zwyczajnie chora. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] yellow yellow nie lubisz imienia bo rodzice twoje imie z pogarda wymawiali smutas.gif wspolczuje. ale masz ladne imie. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale imie nie ladne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Psycholog by sie przydal. Tez tak kiedys mialam. Nie potraflam sie komus przedstawic bo palilam buraka kiedy mialam wymowic swoje imie. Od lat nie mieszkam w domu rodzinnym i dopiero niedawno mi przeszlo. Wyzwiska i najpierw wolanie po imieniu a potem lanie pamietam do dzis mimo ze wiele sie zmienilo od tego czasu. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość A mój kolega ma na nazwisko Gołyusmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Już myślałam, że masz jakies kompromitujace imie, a to normalne imie, fakt ze nie jest za ładne ale normalne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] dziurawy gumofilc bożenki Rozumiem, że chciałabyś mieć na imię Bożenka 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja też nie lubię swojego imienia- Marzena,idiotyczne;( 1 2

Gość gość
gość 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość To b gość Ze mną studiowała Krescencja. Kreska. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gdy się ma chorą psychikę to można się wstydzić nawet tak normalnego imienia jak Katarzyna.Nie obrażajcie więc autorki,bo jest zwyczajnie chora. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] yellow yellow nie lubisz imienia bo rodzice twoje imie z pogarda wymawiali smutas.gif wspolczuje. ale masz ladne imie. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale imie nie ladne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Psycholog by sie przydal. Tez tak kiedys mialam. Nie potraflam sie komus przedstawic bo palilam buraka kiedy mialam wymowic swoje imie. Od lat nie mieszkam w domu rodzinnym i dopiero niedawno mi przeszlo. Wyzwiska i najpierw wolanie po imieniu a potem lanie pamietam do dzis mimo ze wiele sie zmienilo od tego czasu. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość A mój kolega ma na nazwisko Gołyusmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Już myślałam, że masz jakies kompromitujace imie, a to normalne imie, fakt ze nie jest za ładne ale normalne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] dziurawy gumofilc bożenki Rozumiem, że chciałabyś mieć na imię Bożenka 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja też nie lubię swojego imienia- Marzena,idiotyczne;( 1 2

Gość gość
brzydkie imie

Gość gość
zamien sie z moja znajoma :) ma na imie Boleslawa ale przedstawia sie Barbara ;)

Gość gość
Zadzwoń na tel zaufania moja znajoma ma iwona a od dziecka mowia na nia kasia w dzienniku kasia przedsatwiaj sie innym imieniem i popros o wyrozumialos

Gość gość
znaczy iwona w dzienniku, ale mowia kasia

Gość gość
śnie chciałam żeby mi w dzienniku wpisali to drugie imię ale się nie zgodzili;( więc np. w budzie muszę używać pierwszego 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] poli30 przecież to normalne imię,co w nim wstydliwego?...co innego jakbyś miala na imię np.kazimiera to mogłabyś sie wstydzic ale ty masz normalne imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Najgorsze jest to,że chciałam zrobić fajne wrażenie na nowej klasie,tymczasem chyba wyszłam na świra 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Też mi się jakoś tak wydaje,że to siedzi głęboko w mojej psychice...chyba powinnam pójść do psychiatry...Ale też tak sobie myślę,że to przez moich rodziców..nigdy nie mówili do mnie spokojnie,łagodnie tylko wrzeszczeli a moje imię wymawiali z pogardą,byli alkoholikami,dziś chodzą na terapię,ale nie jest dużo lepiej. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Viola fajnie brzmi, mozesz skrotem sie przedstawiac. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wiola normalne imię. Przesadzasz. Faktycznie zrobiłaś z siebie idiotkę. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Glupie prowo usmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Idiotkę? mam nadzieję,że jednak nieoczko.gif chyba nie było po mnie aż widać,że się wkurzyłam xd 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ty głupia idiotko idz do psychiatry a nie na kafę, ja tez mam na imie WIOLETTA i bardzo jestem z tego zadowolona, kretynko 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość po co te nerwy? tobie może sie podobać,a mi nie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość idż do psychiatry i ubiegaj o zmiane imienia 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość idż do psychiatry i ubiegaj o zmiane imienia 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Viola fajnie brzmi, mozesz skrotem sie przedstawiac ***** Dokładnie.Zdrobnienie też ci się nie podoba? 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość viola jeszcze gorzej masakrycznie zmien to imie 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość To bardzo ladne imie pochodzi z Wloch a Wiola tez bardzo ladnie usmiech.gif Ja mam na imie Boguslawa i tez kiedys nielubilam a teraz lubie. mieszkam za granica i ludzie lamia sobie jezyki ale mnie to nie interesuje . Nieraz nawet mysla , ze to meskie imie albo , ze to moje nazwisko, smiechu warte smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja pitolę, myślałam że jesteś Pelagią lub Kunegundą. Opanuj się. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Moja kolezanka ma na imie Miroslawa i tez nienawidzi swojego imienia smutas.gif Mowimy na nia Mira usmiech.gif A Wioletta to bardzo ladne imie usmiech.gif Pomysl sobie ,ze masz fajne imie i tyle ! 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ze mną studiowała Krescencja. Kreska. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Gdy się ma chorą psychikę to można się wstydzić nawet tak normalnego imienia jak Katarzyna.Nie obrażajcie więc autorki,bo jest zwyczajnie chora. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] yellow yellow nie lubisz imienia bo rodzice twoje imie z pogarda wymawiali smutas.gif wspolczuje. ale masz ladne imie. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość ale imie nie ladne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Psycholog by sie przydal. Tez tak kiedys mialam. Nie potraflam sie komus przedstawic bo palilam buraka kiedy mialam wymowic swoje imie. Od lat nie mieszkam w domu rodzinnym i dopiero niedawno mi przeszlo. Wyzwiska i najpierw wolanie po imieniu a potem lanie pamietam do dzis mimo ze wiele sie zmienilo od tego czasu. 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość A mój kolega ma na nazwisko Gołyusmiech.gif 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Już myślałam, że masz jakies kompromitujace imie, a to normalne imie, fakt ze nie jest za ładne ale normalne 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] dziurawy gumofilc bożenki Rozumiem, że chciałabyś mieć na imię Bożenka 22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja też nie lubię swojego imienia- Marzena,idiotyczne;( 1 2