Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspólny pokój

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 dzieci. dziewczynka ma 13 lat, chłopak 14. MAJĄ WSPÓLNY POKÓJ. Muszę robić im osobny pokój? Moja córka cały czas sie skarży ze nie ma swojego pokoju

Gość gość
jak masz miejsce to jej zrób osobno , powinna mieć osobne miejsce, jak ma się przebierać przy bracie , czy na odwrót ,musza uciekać od razu do łazienki ...

Gość gość
Pokoje osobne:-) :-) :-)

Gość gość
jak masz możliwość to zrób a jak nie masz to nie rób:p mąż ma młodszą siostrę i brata i całe życie w jednym pokoju i są normalni:P tak samo sąsiedzi, super małżeństwo, syn i córka, i też jeden pokój i to z 10 letnią różnicą:p

Gość gość
Moi rodzice zrobili nam dwie małe klitki z jednego normalnego pokoju i tak jest lepiej :) nie siedzę z jego kolegami przy ciężkiej muzyce, przebieram się spokojnie i zupełnie inny komfort siedzenia dla mnie z koleżankami dla niego z kolegami, poza tym mój brat to był terrorysta i lepiej mi bez niego nad głową.

Gość gość
Oczywiście że nie MUSISZ, dzieci Ci za to nie zabiorą, ale ja bym robiła jeśli by tylko była taka możliwość. Kurcze, 13-letnia dziewczynka zaczyna miesiączkować, rosną jej piersi, zaczyna nosić stanik- choćby to już są powody do skrępowania przy niewiele starszym bracie. Nie mówiąc już o tym że każdy ma prawo do choćby minimalnej przestrzeni życiowej.

Gość gość
no najlepiej natrzaskac dzieci, niech się kisza jak ogóry w słoiku! a wy macie osobną sypialnię? oczywiście że dzieci powinny mieć osobne pokoje, zwłaszcza jak są przeciwnej płci...