Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik 0 do25 kg

Polecane posty

Gość gość

polećcie jakiś fotelik tyłem jak i przodem później do kierunku jazdy do 25kg do 500zł

Gość gość
?

Gość gość
nikt nie doradzi?

Gość gość
Do 500 zl nie ma takiego. Zreszta noworodek nie powinien jezdzic w foteliu do 25 kg

Gość gość
Noworodka chcesz pakować do fotelika do 25kg??? To nierozsądne! Kup fotelik 0-13, a później jakiś montowany tyłem (np. 9-25 britax max way czy besafe, albo maxi cosi milofix) lub ewentualnie taki 0-18 (np. besafe). Ale na pewno dla malucha żadnego fotelika do 25kg!!

Gość gość
ja kupiłam 0-18kg, 4baby jest montowany tyłem i przodem do kier. jazdy

Gość gość
23.22 widac ,ze nie masz zielonego pojecia jak takie foteliki funkcjonuja.Ale grunt ,e wyrazilas swoja opinie :P Polecam Maxi Cosi opal

Gość gość
wiem, wiem.. i nie mów mi o żadnych wkładkach itp.. Uważam, że maluch absolutnie nie powinien jeździć w takim foteliku.. jednak jest on za duży, inaczej wyprofilowany.. Ja bym dziecka nie wsadziła i już Teraz mam 0-13, a następny będzie montowany tyłem od 9kg

Gość gość
koleżankoz 23:29 ja zakupując fotelik rozmawiałam z osobą która się na tym zna. Niestety ale fotelik 0-25 się nie sprawdza, powinno się iść po kolei-cenowo wychodzi na to samo. Ja pisałam wyżej o 4baby 0-18, aczkolwiek my mieliśmy najpierw 0-13 kg ten od wózka, potem chciałam 9-18 ale ten nam najbardziej odpowiadał i się okazało że jest 0-18, zaczęłam go używać gdy mój synek ważył ok 9 kg

Gość gość
tylko ze corka nie jest noworodkiem, ma 16 miesiecy ale niestety ma slaby kregoslup mi musi miec pozycje jeszcze taka jak w fotelikach o-13kg i nigdzie nie mozna takiego znalezc wiem ze od 0 do 25kg sa

Gość gość
up

Gość gość
up